Yeni stadyum civarından ev alanlar bin pişman

GÜNDEM 14.01.2019 - 16:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2234+ kez okundu.
 

Yeni stadyum civarından ev alanlar bin pişman

  Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde, devasa sitelerin ve büyük inşaatların yükseldiği yeni yerleşim alanlarından ev alanlar bin pişman. HERGÜN KÂBUS YAŞIYORLAR Özellikle yeni yapılan stadyum civarındaki apartmanların büyük çoğunluğu hala şantiye elektriği kullanıyor. Giriş kapıları bile yapılmamış, güvenlik kamerası olmayan apartmanlarda hırsızlar cirit atıyor. Sarıçam’ın Çarkıpare mahallesi, 1267 sokak, 6/A adresindeki Sarıçam Konakları apartmanında oturanlar ise her gün kabus yaşadıklarını söylüyor.  HIRSIZLAR KEŞİF YAPIYOR Yıldırım Önder İnşaat’tan aldıkları evlerde oturanlar, “Gece vakti hırsızlar apartmanda keşif yapıyor. Kimi elinde bir paket sigarayla kapıyı çalıp, ‘Tekel bayii siparişi getirdim’ diyor. Kimi, elinde tavuk dürüm ‘yemek siparişi getirdim’ diyor. İçerden ses gelmezse kapıları zorluyorlar. Ayrıca müteahhit doğalgaz borularını sözleşmede olmasına rağmen döşetmediğinden sıkıntı yaşıyoruz” dedi.  APARTMAN KAPISI 24 SAAT AÇIK  6 Ekim 2015’te sözleşmesi yapılan apartman dairelerinin iskanının yasal olarak 6 Şubat 2018’de alınması gerekiyordu. Şu an iskan yok. Apartman girişine otomatik kapı yapılması sebebiyle o kapı 24 saat açık. Polis ekipleri bile bölgeyi güvensiz olarak nitelendiriyor. Apartman sakinleri, inşaat yetkililerini sorun için aradıklarında kendilerine hakaret ettiklerini de söylüyor. FOTO: Sarıçam Konaklarındaki apartman sakinleri, Sarıçam Belediyesi ekipleri ile Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin de gelip inceleme yapmasını ve gerekli yasal işlemleri başlatmasını istiyor.

 

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesinde, devasa sitelerin ve büyük inşaatların yükseldiği yeni yerleşim alanlarından ev alanlar bin pişman.
HERGÜN KÂBUS YAŞIYORLAR
Özellikle yeni yapılan stadyum civarındaki apartmanların büyük çoğunluğu hala şantiye elektriği kullanıyor. Giriş kapıları bile yapılmamış, güvenlik kamerası olmayan apartmanlarda hırsızlar cirit atıyor. Sarıçam’ın Çarkıpare mahallesi, 1267 sokak, 6/A adresindeki Sarıçam Konakları apartmanında oturanlar ise her gün kabus yaşadıklarını söylüyor. 
HIRSIZLAR KEŞİF YAPIYOR
Yıldırım Önder İnşaat’tan aldıkları evlerde oturanlar, “Gece vakti hırsızlar apartmanda keşif yapıyor. Kimi elinde bir paket sigarayla kapıyı çalıp, ‘Tekel bayii siparişi getirdim’ diyor. Kimi, elinde tavuk dürüm ‘yemek siparişi getirdim’ diyor. İçerden ses gelmezse kapıları zorluyorlar. Ayrıca müteahhit doğalgaz borularını sözleşmede olmasına rağmen döşetmediğinden sıkıntı yaşıyoruz” dedi. 
APARTMAN KAPISI 24 SAAT AÇIK 
6 Ekim 2015’te sözleşmesi yapılan apartman dairelerinin iskanının yasal olarak 6 Şubat 2018’de alınması gerekiyordu. Şu an iskan yok. Apartman girişine otomatik kapı yapılması sebebiyle o kapı 24 saat açık. Polis ekipleri bile bölgeyi güvensiz olarak nitelendiriyor. Apartman sakinleri, inşaat yetkililerini sorun için aradıklarında kendilerine hakaret ettiklerini de söylüyor.

FOTO: Sarıçam Konaklarındaki apartman sakinleri, Sarıçam Belediyesi ekipleri ile Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin de gelip inceleme yapmasını ve gerekli yasal işlemleri başlatmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.