YEPYENİ BİR AŞK HİKAYESİ; VİKO’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ MODELLERİ…

10.02.2018 - 07:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1971+ kez okundu.
 

YEPYENİ BİR AŞK HİKAYESİ; VİKO’DAN SEVGİLİLER GÜNÜ MODELLERİ…

  Her aşkın kendine özel bir hikayesi olduğu gibi ortak noktaları da vardır. O da kalbinizin anahtarını bir başkasına vermiş olmanızdır. Panasonic Eco Solutions Türkiye, şimdi yeni elektrik anahtarı ve priz serisi ile bu soyut anlatımı gerçeğe taşıyor. VİKO markası altında ve Karre Style serisi içinde yer alan çok özel Sevgililer Günü tasarımları Aiko ile Ren’in aşk hikayesini anlatırken sizin sevginizi de ifade ediyor. VİKO’nun aşk dolu kalpler için tasarladığı elektrik anahtarları ve prizler, Sevgililer Günü’nün en esprili hediyesi olmayı hak ediyor.    VİKO’nun Karre Style serisindeki yeni tasarımlar, aşkın sevimli hallerini çizgi karakterlerle odalara taşıyor. VİKO tasarımlarında hayat bulan Aiko ve Ren’in birbirlerine duydukları sevgi, bu duygunun en güzel hediye olduğunu herkese hatırlatıyor. Kullanıldığı her mekana aşkın güzelliğini yansıtan ürün, renkli tarzıyla da fark yaratmayı başarıyor. Ayrıca kalbinizdeki kişiyi prizlerden kaynaklı ev kazalarından ve elektrik çarpmalarından korumak için hem priz kapağı hem de priz mekanizması içinde koruma kapakları bulunuyor.   Şimdi sevdiğiniz insana kendi aşk hikayenizi yazmak için hazır olduğunuzu çok keyifli bir dille anlatabilirsiniz. Bu ürünlere sahip olma fırsatını yakalayabilmek için Panasonic sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.   estr.panasonic.com

 

Her aşkın kendine özel bir hikayesi olduğu gibi ortak noktaları da vardır. O da kalbinizin anahtarını bir başkasına vermiş olmanızdır. Panasonic Eco Solutions Türkiye, şimdi yeni elektrik anahtarı ve priz serisi ile bu soyut anlatımı gerçeğe taşıyor. VİKO markası altında ve Karre Style serisi içinde yer alan çok özel Sevgililer Günü tasarımları Aiko ile Ren’in aşk hikayesini anlatırken sizin sevginizi de ifade ediyor. VİKO’nun aşk dolu kalpler için tasarladığı elektrik anahtarları ve prizler, Sevgililer Günü’nün en esprili hediyesi olmayı hak ediyor. 

 

VİKO’nun Karre Style serisindeki yeni tasarımlar, aşkın sevimli hallerini çizgi karakterlerle odalara taşıyor. VİKO tasarımlarında hayat bulan Aiko ve Ren’in birbirlerine duydukları sevgi, bu duygunun en güzel hediye olduğunu herkese hatırlatıyor. Kullanıldığı her mekana aşkın güzelliğini yansıtan ürün, renkli tarzıyla da fark yaratmayı başarıyor. Ayrıca kalbinizdeki kişiyi prizlerden kaynaklı ev kazalarından ve elektrik çarpmalarından korumak için hem priz kapağı hem de priz mekanizması içinde koruma kapakları bulunuyor.

 

Şimdi sevdiğiniz insana kendi aşk hikayenizi yazmak için hazır olduğunuzu çok keyifli bir dille anlatabilirsiniz. Bu ürünlere sahip olma fırsatını yakalayabilmek için Panasonic sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

 

estr.panasonic.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.