Yerli, akıllı ve eğlenceli: TAMBU

26.08.2017 - 08:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2588+ kez okundu.
 

Yerli, akıllı ve eğlenceli: TAMBU

  ·         Türk Telekom, geliştirdiği platform özelliği olan yeni dijital klavye ile bilişim sektöründe yeni bir sayfa açıyor. TAMBU’da kültürümüzü yansıtan hareketli çıkartmalar, eğlenceli GIF'ler, kişiselleştirilebilir arka plan ve temalar, öğrenen klavye, atasözlerine ve deyimlere hızlı erişim gibi öğeler, kullanıcılara eğlenceli anlar sağlayacak.   ·         İnce belli bardaktan çay isteyenler, gelirken simit al diyecekler, telaşını eteklerim zil çalıyor diyerek aktarmayı dileyenler, aman nazar değmesin diye dua edecekler, neşesini saz ya da darbuka ile anlatanlar, hatta kızgınlığını terlik fırlatarak belli eden anneler… TAMBU’da hemen her dileği, her duyguyu kolaylıkla ifade etmek için özel hazırlanmış hareketli çıkartmalar ve emojiler var. Bütün bunları ve daha birçok kültürümüze özgü duyguyu tek bir emoji ile anlatmak artık kendini ifade etmenin yeni yolu TAMBU ile mümkün.   ·         TAMBU, klavyesindeki araç çubuğu ile birçok yeniliği ve kolaylığı ilk kez Türkiye’ye getiriyor. Yerli öğelere sahip ve milli bir mobil uygulama kullanmak isteyen herkese açık olan TAMBU, dijital dünyadaki pek çok yeniliği bir arada sunan ‘ilk yerli dijital platform’.   ·         Ayrıca, “Öğrenen sistem” ile yapay zekanın kapılarını aralayan ilk yerli dijital platform TAMBU ile lokasyon bildirimi, başka dillere çeviri, konuş yaz imkanı gibi birçok özellik tek bir arayüz üzerinde sunulacak.   ·         Mobil iletişimde kendini ifade etmenin yeni yolu TAMBU, gelişime açık ve esnek kullanım yapısıyla operatör bağımsız olarak Apple ve Google mağazalarından ücretsiz indirilebiliyor.   ·         Türk Telekom Dijital Servisler Başkanı Ramazan Demir, “TAMBU, milli içeriklerin yanı sıra, konuşmayı yazıya döken, anlık kolay çeviri özelliği olan, lokasyon bazlı algoritmaları ile bulunduğunuz noktada aradığınız mekan ve ürünlere hızlıca ulaşmanızı sağlayacak. TAMBU’da yine bu platformdan ayrılmadan alışverişe de imkan verecek kocaman bir dünya yarattık. TAMBU’nun en önemli özelliklerinden biri de ‘öğrenen bir sistem’ olarak kurulması ” diye konuştu.  

 

·         Türk Telekom, geliştirdiği platform özelliği olan yeni dijital klavye ile bilişim sektöründe yeni bir sayfa açıyor. TAMBU’da kültürümüzü yansıtan hareketli çıkartmalar, eğlenceli GIF'ler, kişiselleştirilebilir arka plan ve temalar, öğrenen klavye, atasözlerine ve deyimlere hızlı erişim gibi öğeler, kullanıcılara eğlenceli anlar sağlayacak.

 

·         İnce belli bardaktan çay isteyenler, gelirken simit al diyecekler, telaşını eteklerim zil çalıyor diyerek aktarmayı dileyenler, aman nazar değmesin diye dua edecekler, neşesini saz ya da darbuka ile anlatanlar, hatta kızgınlığını terlik fırlatarak belli eden anneler… TAMBU’da hemen her dileği, her duyguyu kolaylıkla ifade etmek için özel hazırlanmış hareketli çıkartmalar ve emojiler var. Bütün bunları ve daha birçok kültürümüze özgü duyguyu tek bir emoji ile anlatmak artık kendini ifade etmenin yeni yolu TAMBU ile mümkün.

 

·         TAMBU, klavyesindeki araç çubuğu ile birçok yeniliği ve kolaylığı ilk kez Türkiye’ye getiriyor. Yerli öğelere sahip ve milli bir mobil uygulama kullanmak isteyen herkese açık olan TAMBU, dijital dünyadaki pek çok yeniliği bir arada sunan ‘ilk yerli dijital platform’.

 

·         Ayrıca, “Öğrenen sistem” ile yapay zekanın kapılarını aralayan ilk yerli dijital platform TAMBU ile lokasyon bildirimi, başka dillere çeviri, konuş yaz imkanı gibi birçok özellik tek bir arayüz üzerinde sunulacak.

 

·         Mobil iletişimde kendini ifade etmenin yeni yolu TAMBU, gelişime açık ve esnek kullanım yapısıyla operatör bağımsız olarak Apple ve Google mağazalarından ücretsiz indirilebiliyor.

 

·         Türk Telekom Dijital Servisler Başkanı Ramazan Demir, “TAMBU, milli içeriklerin yanı sıra, konuşmayı yazıya döken, anlık kolay çeviri özelliği olan, lokasyon bazlı algoritmaları ile bulunduğunuz noktada aradığınız mekan ve ürünlere hızlıca ulaşmanızı sağlayacak. TAMBU’da yine bu platformdan ayrılmadan alışverişe de imkan verecek kocaman bir dünya yarattık. TAMBU’nun en önemli özelliklerinden biri de ‘öğrenen bir sistem’ olarak kurulması ” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.