Yeşiltaş AK Parti’den Seyhan’a talip

SİYASET 18.11.2018 - 20:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2120+ kez okundu.
 

Yeşiltaş AK Parti’den Seyhan’a talip

AK Parti Seyhan İlçe Eski Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Yeşiltaş, “Seyhan bizim sevdamızdır. Bitmek bilmek tükenmez bir gönül davamızdır” dedi. AK PARTİ’DE GÖREV ALMAK ŞEREFTİR AK Parti Seyhan ilçe başkanı olduğu dönemde halkla hep iç içe Yeşiltaş, “Yarım kalmış sevdamızı doruklara taşımak için yeniden yola çıktık” diye konuştu. Abdurrahman Yeşiltaş, kendisine teveccüh gösteren  tüm Seyhanlılara teşekkür ederken “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderimiz, önderimiz bize patimizde hangi görevi layık görürse biz o görevi şerefle yerine getiririz.  Bizim için AK Parti’de görev yapmak bir gurur kaynağı ve şereftir” dedi. SEYHAN ADANA, ADANA SEYHAN’DIR AK Parti’yi yapılacak yerel seçimlerde zafere taşıyacaklarını ifade eden Yeşiltaş, “Adana’mızı ilçeleriyle bir bütün olarak görüyoruz. Seyhan’daki başarımız tüm kentimizin oy potansiyelini artıracaktır. Sadece Seyhan’ın değil, mazlumların, gariplerin davası AK Parti’nin başarısı konusunda gece gündüz demeden, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Seyhan İlçe Eski Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Yeşiltaş, “Seyhan bizim sevdamızdır. Bitmek bilmek tükenmez bir gönül davamızdır” dedi.
AK PARTİ’DE GÖREV ALMAK ŞEREFTİR
AK Parti Seyhan ilçe başkanı olduğu dönemde halkla hep iç içe Yeşiltaş, “Yarım kalmış sevdamızı doruklara taşımak için yeniden yola çıktık” diye konuştu. Abdurrahman Yeşiltaş, kendisine teveccüh gösteren  tüm Seyhanlılara teşekkür ederken “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderimiz, önderimiz bize patimizde hangi görevi layık görürse biz o görevi şerefle yerine getiririz.  Bizim için AK Parti’de görev yapmak bir gurur kaynağı ve şereftir” dedi.
SEYHAN ADANA, ADANA SEYHAN’DIR
AK Parti’yi yapılacak yerel seçimlerde zafere taşıyacaklarını ifade eden Yeşiltaş, “Adana’mızı ilçeleriyle bir bütün olarak görüyoruz. Seyhan’daki başarımız tüm kentimizin oy potansiyelini artıracaktır. Sadece Seyhan’ın değil, mazlumların, gariplerin davası AK Parti’nin başarısı konusunda gece gündüz demeden, çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.