Yıldız Demir Çelik, iş ortaklarıyla iftar sofrasında buluştu

09.06.2018 - 08:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1499+ kez okundu.
 

Yıldız Demir Çelik, iş ortaklarıyla iftar sofrasında buluştu

              Yıldızlar Yatırım Holding’in demir çelik sektörüne kazandırdığı Yıldız Demir Çelik, Ramazan ayı vesilesiyle iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana Hilton Hotel’de 06 Haziran’da düzenlenen iftar daveti Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ramazan ayının başından bu yana Yıldız Demir Çelik ev sahipliğinde İstanbul, Ankara ve Bursa’da verilen iftarların bir sonraki durağı Adana oldu. 6 Haziran tarihinde Hilton Hotel’de verilen iftar yemeğinde, Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, şirket yöneticileri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. Misafirlerle yakından ilgilenen Hakkı Yıldız iftar vakti öncesi masaları tek tek gezerek sektör paydaşlarıyla bir süre sohbet etti. İftar sonrası konuşma yapan Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, “Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle buluştuğumuz bu gecede sizlere kısaca Yıldızlar Yatırım Holding’in başarı öyküsünden bahsetmek isterim. Yıldız ailesini dördüncü kuşak olarak temsil ediyorum. Trabzon kökenli olan babamın dedesi ile başlayan sanayi hayatımız daha sonraları Samsun ve Kocaeli’nde devam etti. Kökümüzde kerestecilik var.  Daha sonra sunta, mdf, gübre ve çeşitli alanlarda büyüme gerçekleştirdik’’ dedi. ‘’Müşterilerimiz ürettiklerimizi satabileceğimiz tek enstrüman’’ Demir çelik sektörüne girme kararıyla ilgili bilgiler paylaşan Hakkı Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘’Grup olarak son yıllarda yeni bir sektör arayışı içindeydik ve bu arayışımızı demir çelik sektörüne girerek sonlandırdık. Türkiye’de demir çelik sektörü sizlerin de bildiği gibi canlı, dinamik ve doğal büyüme eğrisine sahip. Yatırım kararı alırken mevcut oyuncuların içinde orta bir yerde olmayı değil, Türkiye’nin çok değerli markalarının arasında olmayı hedefledik. Orman ürünlerinde sektör 1’incisi, Gübre ’de sektör ikincisi olduğumuz gibi demir çelik sektöründe de ilk üçün arasında olmayı kendimize hedef koyduk. Ülkemize, markamızın kalitesiyle, servisimizle, müşteri ilişkilerindeki başarımız ve dinamik genç ekibimizle hizmet vermek istiyoruz. Müşterilerimizle olan ilişkilerimiz, yaklaşımlarımız övünç kaynağımız. Müşterilerimiz ürettiklerimizi satabileceğimiz tek enstrüman. Birilerinin üretmesi birilerinin de satın alması gerekiyor. Biz de sizin için varız. Bu ilişkinin aile olarak kurulduğunu düşünüyorum. Bu aileye Yıldız Demir Çelik’i de kabul etmenizi rica ediyorum. Sözlerimi burada sonlandırırken herkese iyi akşamlar dilerim.’’ Yıldız Demir Çelik Pazarlama ve Satış Direktörü Emrah Kendüzler’in şirket sunumu yaptığı gecede, dünden bugüne holdingin kilometre taşları ve geleceğe ilişkin vizyonu paylaşıldı. Demir Çelik sektörünün yeni yıldızı Yıldız Demir Çelik, son iftar programını 12 Haziran Kayseri Hilton Hotel’de yapmış olacak.      

 

 

 

 

 

 

 

Yıldızlar Yatırım Holding’in demir çelik sektörüne kazandırdığı Yıldız Demir Çelik, Ramazan ayı vesilesiyle iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Adana Hilton Hotel’de 06 Haziran’da düzenlenen iftar daveti Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ramazan ayının başından bu yana Yıldız Demir Çelik ev sahipliğinde İstanbul, Ankara ve Bursa’da verilen iftarların bir sonraki durağı Adana oldu. 6 Haziran tarihinde Hilton Hotel’de verilen iftar yemeğinde, Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, şirket yöneticileri ve iş ortaklarıyla bir araya geldi. Misafirlerle yakından ilgilenen Hakkı Yıldız iftar vakti öncesi masaları tek tek gezerek sektör paydaşlarıyla bir süre sohbet etti.

İftar sonrası konuşma yapan Yıldızlar Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Hakkı Yıldız, “Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle buluştuğumuz bu gecede sizlere kısaca Yıldızlar Yatırım Holding’in başarı öyküsünden bahsetmek isterim. Yıldız ailesini dördüncü kuşak olarak temsil ediyorum. Trabzon kökenli olan babamın dedesi ile başlayan sanayi hayatımız daha sonraları Samsun ve Kocaeli’nde devam etti. Kökümüzde kerestecilik var.  Daha sonra sunta, mdf, gübre ve çeşitli alanlarda büyüme gerçekleştirdik’’ dedi.

‘’Müşterilerimiz ürettiklerimizi satabileceğimiz tek enstrüman’’

Demir çelik sektörüne girme kararıyla ilgili bilgiler paylaşan Hakkı Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘’Grup olarak son yıllarda yeni bir sektör arayışı içindeydik ve bu arayışımızı demir çelik sektörüne girerek sonlandırdık. Türkiye’de demir çelik sektörü sizlerin de bildiği gibi canlı, dinamik ve doğal büyüme eğrisine sahip. Yatırım kararı alırken mevcut oyuncuların içinde orta bir yerde olmayı değil, Türkiye’nin çok değerli markalarının arasında olmayı hedefledik. Orman ürünlerinde sektör 1’incisi, Gübre ’de sektör ikincisi olduğumuz gibi demir çelik sektöründe de ilk üçün arasında olmayı kendimize hedef koyduk. Ülkemize, markamızın kalitesiyle, servisimizle, müşteri ilişkilerindeki başarımız ve dinamik genç ekibimizle hizmet vermek istiyoruz. Müşterilerimizle olan ilişkilerimiz, yaklaşımlarımız övünç kaynağımız. Müşterilerimiz ürettiklerimizi satabileceğimiz tek enstrüman. Birilerinin üretmesi birilerinin de satın alması gerekiyor. Biz de sizin için varız. Bu ilişkinin aile olarak kurulduğunu düşünüyorum. Bu aileye Yıldız Demir Çelik’i de kabul etmenizi rica ediyorum. Sözlerimi burada sonlandırırken herkese iyi akşamlar dilerim.’’

Yıldız Demir Çelik Pazarlama ve Satış Direktörü Emrah Kendüzler’in şirket sunumu yaptığı gecede, dünden bugüne holdingin kilometre taşları ve geleceğe ilişkin vizyonu paylaşıldı. Demir Çelik sektörünün yeni yıldızı Yıldız Demir Çelik, son iftar programını 12 Haziran Kayseri Hilton Hotel’de yapmış olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.