Yılın en romantik günü’ne Home Store imzası

10.02.2018 - 07:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2184+ kez okundu.
 

Yılın en romantik günü’ne Home Store imzası

    Aşkın günü olan Sevgililer Günü için hediye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli kriter, hediyenin anlamlı olması ve alan kişinin kendini özel hmesi. Yılın en romantik günü için alternatifler sunan Home Store, kalp atışını hızlandıran renk kırmızının hakim olduğu aşk koleksiyonuyla tutkuyu canlandırıyor.   Home Store’un Sevgililer Gününe özel hazırladığı koleksiyonda bulunan, kırmızının hakim olduğu çarpıcı kıyafetler hediye seçiminde kolaylık sağlarken; her tarza hitap eden aksesuar ve ayakkabılar da en özel hediye seçeneklerinden oluyor.   Kadınlar için önemli ve aşk dolu bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınacak hediyenin o günün tutkusuna uyması, özel ve aşk dolu olması için Home Store; kırmızının büyüsüyle harmanlanmış kıyafet, takı ve aksesuar gibi hediye seçenekleriyle yılın en romantik gününe imzasını atıyor.   Home Store’un sevgililer gününe özel hediye alternatiflerini incelemek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz. 

 

 

Aşkın günü olan Sevgililer Günü için hediye seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli kriter, hediyenin anlamlı olması ve alan kişinin kendini özel hmesi. Yılın en romantik günü için alternatifler sunan Home Store, kalp atışını hızlandıran renk kırmızının hakim olduğu aşk koleksiyonuyla tutkuyu canlandırıyor.

 

Home Store’un Sevgililer Gününe özel hazırladığı koleksiyonda bulunan, kırmızının hakim olduğu çarpıcı kıyafetler hediye seçiminde kolaylık sağlarken; her tarza hitap eden aksesuar ve ayakkabılar da en özel hediye seçeneklerinden oluyor.

 

Kadınlar için önemli ve aşk dolu bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgiliye alınacak hediyenin o günün tutkusuna uyması, özel ve aşk dolu olması için Home Store; kırmızının büyüsüyle harmanlanmış kıyafet, takı ve aksesuar gibi hediye seçenekleriyle yılın en romantik gününe imzasını atıyor.

 

Home Store’un sevgililer gününe özel hediye alternatiflerini incelemek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.