‘Yılın Tıp Adamı’ ödülü Op. Dr. Erdal Cücük’e

GÜNDEM 06.12.2017 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2440+ kez okundu.
 

‘Yılın Tıp Adamı’ ödülü Op. Dr. Erdal Cücük’e

    Adanalı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, 1. Türkiye Alın Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü aldı. Ödül töreni İstanbul’da, ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı Mersin’in Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e, mesleğindeki başarıları ve hastalarıyla kurduğu sıcak ilişkiler nedeniyle İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi jürisi tarafından 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri kapsamında ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülü verildi. Zirvenin ödül töreni İstanbul Hilton Bomonti Conference Center’de yapıldı. Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in sunuculuğunu yaptığı törene spor adamı Yılmaz Vural, ünlü sanatçılar Coşkun Sabah, Ersan Er ve Bora Gencer, şair Ahmet Selçuk İlkan ve manken Cansu Taşkın gibi isimler katıldı.   ÖNEMLİ İSİMLER ÖDÜL ALDI TV ve internetten canlı yayınlanan törende Op. Dr. Erdal Cücük, ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü ünlü manken Cansu Taşkın’ın elinden aldı. Törende Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş eski yöneticilerinden turizmci Sinan Vardar Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadoğlu ve Günaydın Et Restoranları Kurucusu Cüneyt Asan gibi isimlere de kendi alanlarıyla ilgili ödüller verildi.   SANATÇILAR SAHNE ALDI Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen törende, jürinin belirlediği kişi ve firmalara verilen toplam 34 ödül sahiplerine ulaştı. 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde Coşkun Sabah, Ersan Er ve Bora Gencer şarkılarıyla geceye renk kattı. Ahmet Selçuk İlkan ise ‘Sen o zaman insansın’ adlı şiirini okudu. Törenin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Op. Dr. Erdal Cücük, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi’nden böyle bir ödülle döndüğü için gurur duyduğunu söyledi.

 

 

Adanalı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, 1. Türkiye Alın Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü aldı. Ödül töreni İstanbul’da, ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’e, mesleğindeki başarıları ve hastalarıyla kurduğu sıcak ilişkiler nedeniyle İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi jürisi tarafından 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri kapsamında ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülü verildi. Zirvenin ödül töreni İstanbul Hilton Bomonti Conference Center’de yapıldı. Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in sunuculuğunu yaptığı törene spor adamı Yılmaz Vural, ünlü sanatçılar Coşkun Sabah, Ersan Er ve Bora Gencer, şair Ahmet Selçuk İlkan ve manken Cansu Taşkın gibi isimler katıldı.

 

ÖNEMLİ İSİMLER ÖDÜL ALDI

TV ve internetten canlı yayınlanan törende Op. Dr. Erdal Cücük, ‘Yılın Tıp Adamı’ ödülünü ünlü manken Cansu Taşkın’ın elinden aldı. Törende Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Beşiktaş eski yöneticilerinden turizmci Sinan Vardar Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadoğlu ve Günaydın Et Restoranları Kurucusu Cüneyt Asan gibi isimlere de kendi alanlarıyla ilgili ödüller verildi.

 

SANATÇILAR SAHNE ALDI

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği’nin ana sponsorluğunda gerçekleşen törende, jürinin belirlediği kişi ve firmalara verilen toplam 34 ödül sahiplerine ulaştı. 1. Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde Coşkun Sabah, Ersan Er ve Bora Gencer şarkılarıyla geceye renk kattı. Ahmet Selçuk İlkan ise ‘Sen o zaman insansın’ adlı şiirini okudu. Törenin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Op. Dr. Erdal Cücük, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi’nden böyle bir ödülle döndüğü için gurur duyduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.