‘Yılın Ünlü Annesi’ Ayşe Arman seçildi.

12.05.2018 - 11:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3592+ kez okundu.
 

‘Yılın Ünlü Annesi’ Ayşe Arman seçildi.

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre:     KizlarSoruyor’un Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı ‘Yılın Ünlü Annesi’ anketinin sonuçları açıklandı. Gelenekselleşen yapısıyla binlerce kişi tarafından oylanan 4 aday arasında Ayşe Arman, en çok oyu alarak ‘Yılın Ünlü Annesi’ oldu. Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan anket ile üyelere ‘Yılın Ünlü Annesi’ kim sorusu soruldu. Ankette toplumsal konulara olan duyarlılığıyla tanınan ve kadınların sesi olarak kızına örnek olan Ayşe Arman oyların yüzde 36’sını alarak birinci oldu. Ayşe Arman’ı yüzde 24 oyla "Meğer Ben Aziz Arif'mişim" şarkısıyla çocuğuna çok güzel bir anı bırakan Nil Karaibrahimgil takip etti. Samimiyeti, çocuklarına olan sevgisi ve başarısıyla dikkat çeken Çağla Şikel ise oyların yüzde 23’ünün sahibi oldu. Güçlü anne imajıyla öne çıkan ve çocuğuna her zaman örnek olan Deniz Akkaya ise yüzde 17 oy aldı. Ankete katılan kadınların yüzde 29’unun Nil Karaibrahimgil’i, erkeklerin yüzde 48’inin de Ayşe Arman’ı tercih etmesi anket sonuçlarının dikkat çekici detaylarından biri oldu. Tüm görseller için: https://we.tl/hwPMnJahKY

KizlarSoruyor tarafından düzenlenen, binlerce kişinin katıldığı ankete göre:

 

 

KizlarSoruyor’un Anneler Günü’ne özel olarak hazırladığı ‘Yılın Ünlü Annesi’ anketinin sonuçları açıklandı. Gelenekselleşen yapısıyla binlerce kişi tarafından oylanan 4 aday arasında Ayşe Arman, en çok oyu alarak ‘Yılın Ünlü Annesi’ oldu.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, güncel anketlerine bir yenisini daha ekledi. Anneler Günü’ne özel olarak hazırlanan anket ile üyelere ‘Yılın Ünlü Annesi’ kim sorusu soruldu.

Ankette toplumsal konulara olan duyarlılığıyla tanınan ve kadınların sesi olarak kızına örnek olan Ayşe Arman oyların yüzde 36’sını alarak birinci oldu. Ayşe Arman’ı yüzde 24 oyla "Meğer Ben Aziz Arif'mişim" şarkısıyla çocuğuna çok güzel bir anı bırakan Nil Karaibrahimgil takip etti. Samimiyeti, çocuklarına olan sevgisi ve başarısıyla dikkat çeken Çağla Şikel ise oyların yüzde 23’ünün sahibi oldu. Güçlü anne imajıyla öne çıkan ve çocuğuna her zaman örnek olan Deniz Akkaya ise yüzde 17 oy aldı.

Ankete katılan kadınların yüzde 29’unun Nil Karaibrahimgil’i, erkeklerin yüzde 48’inin de Ayşe Arman’ı tercih etmesi anket sonuçlarının dikkat çekici detaylarından biri oldu.

Tüm görseller için: https://we.tl/hwPMnJahKY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.