Yılmaz: Bölgede Turizm ağı oluşturulmalıdır

EKONOMİ 26.09.2017 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2241+ kez okundu.
 

Yılmaz: Bölgede Turizm ağı oluşturulmalıdır

TÜMSİAD Akdeniz Bölgesi Şube Başkanları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Makamında Ziyaret ederek sorunları dile getirdi. TÜMSİAD’ın Şube Başkanlarını makamında kabul eden  Cevdet Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti. Yılmaz; “Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin’i de kapsayacak şekilde, bölge de bir turizm ağı oluşturulmalıdır’’ dedi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ziyaretten sonra yaptığı değerlendirmede; Adana,Mersin, Hatay, Osmaniye, Kozan, Kahramanmaraş, Antalya, Burdur ve Isparta TÜMSİAD Şube Başkanlarının; İl’lerinin  sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiklerini belirtti.   ‘DÜNYA’NIN SAYILI ŞEHİRLERİNDEN ADANA, TURİZMDEN YETERİ KADAR YARARLANAMIYOR’  Akdeniz Bölgesi TÜMSİAD Şube Başkanlarını çok sıcak karşılayan ve İl’lerinin sorunları ile yakından ilgileneceğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkür eden Kutluca, Adana’nın Turizm’den yeteri kadar yararlanamadığını, içinden nehir geçen dünyanın sayılı şehirlerinden biri olduğumuz halde, bunu değerlendiremediğimizi söylediğini vurguladı.   ‘BÖLGEDE TURİZM AĞI OLUŞTURULMALIDIR’  2018 yılının Turizm Yılı olarak ilan edilmesini de teklif ettiklerini belirten Kutluca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın, Çukurova’nın da  bir tarım bölgesi  olarak bilindiğini, Adana’nın da bir tarım kenti olduğunu  ancak Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin’i de kapsayacak şekilde, bölge de bir turizm ağı oluşturulmalıdır’’ sözünün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın, Adana’daki Bölge İftarında ev sahipliği yapan TÜMSİAD Adana Şubesinin gösterdiği sıcak ilgi ve alakaya  teşekkür ettiğini de belirten Kutluca,‘’Adana’nın sorunları ve çözümü hususunda, merkezi ve yerel yöneticilerimize büyük görevler düşmektedir’’ dedi.

TÜMSİAD Akdeniz Bölgesi Şube Başkanları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Makamında Ziyaret ederek sorunları dile getirdi.

TÜMSİAD’ın Şube Başkanlarını makamında kabul eden  Cevdet Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başkanlara teşekkür etti. Yılmaz; “Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin’i de kapsayacak şekilde, bölge de bir turizm ağı oluşturulmalıdır’’ dedi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, ziyaretten sonra yaptığı değerlendirmede; Adana,Mersin, Hatay, Osmaniye, Kozan, Kahramanmaraş, Antalya, Burdur ve Isparta TÜMSİAD Şube Başkanlarının; İl’lerinin  sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdiklerini belirtti.

 

‘DÜNYA’NIN SAYILI ŞEHİRLERİNDEN ADANA, TURİZMDEN YETERİ KADAR YARARLANAMIYOR’

 Akdeniz Bölgesi TÜMSİAD Şube Başkanlarını çok sıcak karşılayan ve İl’lerinin sorunları ile yakından ilgileneceğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a teşekkür eden Kutluca, Adana’nın Turizm’den yeteri kadar yararlanamadığını, içinden nehir geçen dünyanın sayılı şehirlerinden biri olduğumuz halde, bunu değerlendiremediğimizi söylediğini vurguladı.

 

‘BÖLGEDE TURİZM AĞI OLUŞTURULMALIDIR’

 2018 yılının Turizm Yılı olarak ilan edilmesini de teklif ettiklerini belirten Kutluca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın, Çukurova’nın da  bir tarım bölgesi  olarak bilindiğini, Adana’nın da bir tarım kenti olduğunu  ancak Adana, Hatay, Osmaniye ve Mersin’i de kapsayacak şekilde, bölge de bir turizm ağı oluşturulmalıdır’’ sözünün kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın, Adana’daki Bölge İftarında ev sahipliği yapan TÜMSİAD Adana Şubesinin gösterdiği sıcak ilgi ve alakaya  teşekkür ettiğini de belirten Kutluca,‘’Adana’nın sorunları ve çözümü hususunda, merkezi ve yerel yöneticilerimize büyük görevler düşmektedir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.