YİNE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

SİYASET 15.12.2018 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1087+ kez okundu.
 

YİNE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

MHP Adana milletvekili adayı Arzu Tatlı Büyüknacar:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Arzu Tatlı Büyüknacar, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin kadınların siyasette yer almasına büyük önem verdiğine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partisinin Adana’da yine büyük başarılara imza atacağını söyledi. Büyüknacar, Egemen Kurucusu Hakan Denizli’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Büyüknacar, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde kadınların aday adayı olmaları konusunda açık davetiye sunan ve destek sözü veren ilk siyasi parti genel başkanıdır” dedi. Büyüknacar, yaklaşan yerel seçimlerde daha fazla kadının katılım ve adaylığının Türkiye'nin gücüne güç katacağını anlattı. Büyüknacar, 21-23 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katıldığını belirterek, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin buradaki konuşmasını hatırlattı. Büyüknacar, şöyle devam etti: “Liderimiz oradaki konuşmada, ‘1923 tarihinde 421 belediye yönetimi vardı. Bugün 1398 belediye yönetimi milletimize hizmet yarışındadır. 95 yılda yerel yönetimlerin derinlik ve genişliğinde parlak gelişmeler yaşanmıştır. Ancak yeterli olduğunu iddia etmek doğru değildir. Kadın belediye başkanlarımızın sayı ve oranındaki artışlar hem demokratik kültürümüzü zenginleştirecek, hem de millete hizmeti büyütecektir. İnancımız ve umudumuz bu şekildedir. Ayrıca, 20 bin 498 belediye meclis üyesi, 1251 il genel meclis üyesi, 18 bin 143 köy muhtarı, 31 bin 635 mahalle muhtarı, 80 bin 696 köy ihtiyar meclis üyesi, 137 bin 781 mahalle ihtiyar meclis üyesi arasında kadınlarımızın hak ettiği sayı ve temsile ulaşmaları konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü kararlı bir şekilde veriyoruz’ demiştir. Bu da bize dünden daha fazla güç ve destek vermektedir. Partimizin yetkili organlarının Sayın liderimizin konuşmalarını referans alarak kadın adaylara öncelik tanıyacaklarına da yürekten olan inancımız tamdır.”
MHP Adana milletvekili adayı Arzu Tatlı Büyüknacar:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Arzu Tatlı Büyüknacar, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin kadınların siyasette yer almasına büyük önem verdiğine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partisinin Adana’da yine büyük başarılara imza atacağını söyledi.

Büyüknacar, Egemen Kurucusu Hakan Denizli’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Büyüknacar, “Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde kadınların aday adayı olmaları konusunda açık davetiye sunan ve destek sözü veren ilk siyasi parti genel başkanıdır” dedi.

Büyüknacar, yaklaşan yerel seçimlerde daha fazla kadının katılım ve adaylığının Türkiye'nin gücüne güç katacağını anlattı. Büyüknacar, 21-23 Eylül tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genişletilmiş İstişare Toplantısı’na katıldığını belirterek, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin buradaki konuşmasını hatırlattı. Büyüknacar, şöyle devam etti: “Liderimiz oradaki konuşmada, ‘1923 tarihinde 421 belediye yönetimi vardı. Bugün 1398 belediye yönetimi milletimize hizmet yarışındadır. 95 yılda yerel yönetimlerin derinlik ve genişliğinde parlak gelişmeler yaşanmıştır. Ancak yeterli olduğunu iddia etmek doğru değildir. Kadın belediye başkanlarımızın sayı ve oranındaki artışlar hem demokratik kültürümüzü zenginleştirecek, hem de millete hizmeti büyütecektir. İnancımız ve umudumuz bu şekildedir. Ayrıca, 20 bin 498 belediye meclis üyesi, 1251 il genel meclis üyesi, 18 bin 143 köy muhtarı, 31 bin 635 mahalle muhtarı, 80 bin 696 köy ihtiyar meclis üyesi, 137 bin 781 mahalle ihtiyar meclis üyesi arasında kadınlarımızın hak ettiği sayı ve temsile ulaşmaları konusunda üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü kararlı bir şekilde veriyoruz’ demiştir. Bu da bize dünden daha fazla güç ve destek vermektedir. Partimizin yetkili organlarının Sayın liderimizin konuşmalarını referans alarak kadın adaylara öncelik tanıyacaklarına da yürekten olan inancımız tamdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.