YİNE YENİDEN HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA

GÜNDEM 03.05.2018 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2435+ kez okundu.
 

YİNE YENİDEN HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA

  Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine Çukurova halkı ile buluşuyor CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ın konuk olacağı ‘Halk Arenası' 4 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de Çukurova Belediyesi bahçesinden canlı yayınla ekrana gelecek. GÜNDEME DAMGA VURACAK HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA Cuma günlerinin vazgeçilmez ekran klasiği 'Halk Arenası' bu hafta yine Çukurova’dan canlı yayınlanacak. Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la ‘Halk Arenası' Çukurova Belediyesi bahçesinden ekranlara gelecek. Çukurova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek program 4 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Uğur Dündar canlı yayında, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray,SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ı konuk edecek. Gündemin nabzını tutacak konuklar siyasi ve güncel konular üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulunacak. Yayın halka açık ve ücretsiz olacak. ÇETİN: HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA YİNE GÜNDEM YARATACAK Uğur Dündar’ın sunacağı ‘Halk Arenası” programını bir kez daha Adanalılarla canlı olarak buluşturacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Günlerce konuşulacak bir Halk Arenası’na daha Çukurova Belediyesi’nde ev sahipliği yapacağız. Birbirinden değerli konuklarımızla gündeme damga vuracak Halk Arenası halka açık ve ücretsiz olacak. Yayını izlemek isteyen herkesi 4 Mayıs’ta Çukurova Belediyesi bahçesine davet ediyorum” dedi.

 

Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine Çukurova halkı ile buluşuyor CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ın konuk olacağı ‘Halk Arenası' 4 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de Çukurova Belediyesi bahçesinden canlı yayınla ekrana gelecek.

GÜNDEME DAMGA VURACAK HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA

Cuma günlerinin vazgeçilmez ekran klasiği 'Halk Arenası' bu hafta yine Çukurova’dan canlı yayınlanacak. Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la ‘Halk Arenası' Çukurova Belediyesi bahçesinden ekranlara gelecek. Çukurova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek program 4 Mayıs Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Uğur Dündar canlı yayında, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray,SP Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın’ı konuk edecek. Gündemin nabzını tutacak konuklar siyasi ve güncel konular üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulunacak. Yayın halka açık ve ücretsiz olacak.

ÇETİN: HALK ARENASI ÇUKUROVA’DA YİNE GÜNDEM YARATACAK

Uğur Dündar’ın sunacağı ‘Halk Arenası” programını bir kez daha Adanalılarla canlı olarak buluşturacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Günlerce konuşulacak bir Halk Arenası’na daha Çukurova Belediyesi’nde ev sahipliği yapacağız. Birbirinden değerli konuklarımızla gündeme damga vuracak Halk Arenası halka açık ve ücretsiz olacak. Yayını izlemek isteyen herkesi 4 Mayıs’ta Çukurova Belediyesi bahçesine davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.