YKS’ye girecek öğrencilere toplu taşıma ücretsiz

SİYASET 29.06.2018 - 09:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1576+ kez okundu.
 

YKS’ye girecek öğrencilere toplu taşıma ücretsiz

Üniversite sınavlarının yapıldığı günler Adana’da toplu taşıma ücretsiz Adana Büyükşehir Belediyesi, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Üniversite adayları sınava giderken belediye otobüsleri ve metrodan bedava yararlanacak. Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda YKS’ye girecek adayların sınav merkezlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla planlama yaptı. Buna göre, 30 Haziran ve 1 Temmuz günlerinde sınavın başlangıç saatine kadar giriş belgelerini gösteren her öğrencinin belediye otobüsleri ve metrodan ücretsiz ulaşım hizmeti alabileceği belirtildi. Bu uygulamadan öğrenciye refakat eden bir kişi ile sınavda görev yapacak personelin de yararlanacağı bildirildi. Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavının yapıldığı saatlarde gürültü kirliliğinin yaşanmaması için kentin çeşitli yerlerine uyarıcı pankartlar astı. Özellikle sınav merkezlerinin yakın çevresindeki yollarda sürücülerin gereksiz klakson çalmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu....

Üniversite sınavlarının yapıldığı günler Adana’da toplu taşıma ücretsiz

Adana Büyükşehir Belediyesi, 30 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. Üniversite adayları sınava giderken belediye otobüsleri ve metrodan bedava yararlanacak.
Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi, Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda YKS’ye girecek adayların sınav merkezlerine ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla planlama yaptı. Buna göre, 30 Haziran ve 1 Temmuz günlerinde sınavın başlangıç saatine kadar giriş belgelerini gösteren her öğrencinin belediye otobüsleri ve metrodan ücretsiz ulaşım hizmeti alabileceği belirtildi. Bu uygulamadan öğrenciye refakat eden bir kişi ile sınavda görev yapacak personelin de yararlanacağı bildirildi.
Öte yandan Adana Büyükşehir Belediyesi, üniversite sınavının yapıldığı saatlarde gürültü kirliliğinin yaşanmaması için kentin çeşitli yerlerine uyarıcı pankartlar astı. Özellikle sınav merkezlerinin yakın çevresindeki yollarda sürücülerin gereksiz klakson çalmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.