YOĞUN BASKI KARAR DEĞİŞTİRDİ

SPOR 13.06.2017 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2330+ kez okundu.
 

YOĞUN BASKI KARAR DEĞİŞTİRDİ

Hadırlıgücü Kulüp Başkanı İrfan Şeflek sezon sonu yönetim olarak istifa ettiği, Takımına yeniden dönme kararı aldı. Kırmızı-Beyazlı camianın yoğun baskıları karşısında, istifasını geri çeken Şeflek yeni sezona daha güçlü bir yönetim ile girmenin arzusu içerisinde hareket ediyor. Başkan İrfan Şeflek ve yönetim kurulu camia içinden gelen yoğun baskı ve arzu nedeniyle bu kararlarından vazgeçtiklerini açıkladı.. Tüzük değiştirip yönetim kurul üye sayısını arttıracaklarını belirten Başkan Şeflek,”Yönetimimize 4-5 güçlü isim dahil edeceğiz ve bu isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız.. Daha güçlü bir Hadırlıgücü için savaşımız devam edecek’ dedi…

Hadırlıgücü Kulüp Başkanı İrfan Şeflek sezon sonu yönetim olarak istifa ettiği, Takımına yeniden dönme kararı aldı. Kırmızı-Beyazlı camianın yoğun baskıları karşısında, istifasını geri çeken Şeflek yeni sezona daha güçlü bir yönetim ile girmenin arzusu içerisinde hareket ediyor.

Başkan İrfan Şeflek ve yönetim kurulu camia içinden gelen yoğun baskı ve arzu nedeniyle bu kararlarından vazgeçtiklerini açıkladı.. Tüzük değiştirip yönetim kurul üye sayısını arttıracaklarını belirten Başkan Şeflek,”Yönetimimize 4-5 güçlü isim dahil edeceğiz ve bu isimleri önümüzdeki günlerde açıklayacağız.. Daha güçlü bir Hadırlıgücü için savaşımız devam edecek’ dedi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.