YOL VER!

24.03.2018 - 11:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1287+ kez okundu.
 

YOL VER!

  Ayben ‘Başkan’dan ikinci video klip 10 yıl aradan sonra çıkardığı “Başkan” isimli albümüyle müzik dünyasına yeniden başarılı bir giriş yapan Ayben, Yol Ver isimli şarkısına çektiği video klibini izleyiciyle buluşturuyor. Alt yapısı Tanerman’a ait olan Yol Ver şarkısının klip çekimleri, fotoğrafçı ve yönetmen, aynı zamanda da Ayben’in eşi olan Atıf Ülkü tarafından İstanbul’da bir çok mekanda gerçekleşti. İlk kez Redbull.com’da! Bugün saat 11:00’de ilk kez Redbull.com/muzik adresinde yayınlanacak olan video klip, Cumartesi günü ise Basemode Records YouTube kanalında sizlerle olacak!

 

Ayben ‘Başkan’dan ikinci video klip

10 yıl aradan sonra çıkardığı “Başkan” isimli albümüyle müzik dünyasına yeniden başarılı bir giriş yapan Ayben, Yol Ver isimli şarkısına çektiği video klibini izleyiciyle buluşturuyor.

Alt yapısı Tanerman’a ait olan Yol Ver şarkısının klip çekimleri, fotoğrafçı ve yönetmen, aynı zamanda da Ayben’in eşi olan Atıf Ülkü tarafından İstanbul’da bir çok mekanda gerçekleşti.

İlk kez Redbull.com’da!

Bugün saat 11:00’de ilk kez Redbull.com/muzik adresinde yayınlanacak olan video klip, Cumartesi günü ise Basemode Records YouTube kanalında sizlerle olacak!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.