“Yolsuzluğun her türlüsüyle mücadele edeceğiz”

SİYASET 31.12.2017 - 12:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1445+ kez okundu.
 

“Yolsuzluğun her türlüsüyle mücadele edeceğiz”

İYİ Parti İl Başkanı Çulhaoğlu, vatandaşların yeni yılını kutladı:
  İYİ Parti Adana İl Başkanı Dr. Metanet Çulhaoğlu, “2018'de, Allah ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini muhafaza etmemizi nasip etsin. Bu ülke için canını, kanını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyor; 2017 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi. “İNANÇLARA SAYGI” İl Başkanı Çulhaoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapısını koruyacaklarını belirterek “İnançlara saygı duyacağız. Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşacağız. Biz tüm dertlere derman olmak için yola çıktık” diye konuştu.   İYİ Parti olarak yolsuzluğun her türlüsü ile mücadele edeceklerini vurgulayan Çulhaoğlu, şöyle devam etti: “Vatandaşın ekonomisini düzelteceğiz. İYİ Parti, adam kayırmaya, rüşvete, milli iradenin tek elde tutulmasına, mühürsüz oyların YSK eliyle geçerli sayılıp halkın iradesinin yok sayılmasına ‘hayır’ diyerek yola çıkmış, adalet, hukuk ve liyakatın yeniden tesisine ant içmiş bir partidir. Emeklinin, memurun işsizin, işçinin ak saçlı dedeler, elleri öpülesi anaların derdine derman olmak için yola çıktık. Yeni yılın, sıkıntıların biteceği bir yıl olmasını diliyoruz. 2018 yılının ülkemize, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, birlik beraberlik getirmesi ve tüm kötülükleri unutturup başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatı dolduracağı bir yıl olması özlemiyle iyi yıllar diliyorum.”
İYİ Parti İl Başkanı Çulhaoğlu, vatandaşların yeni yılını kutladı:

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Dr. Metanet Çulhaoğlu, “2018'de, Allah ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini muhafaza etmemizi nasip etsin. Bu ülke için canını, kanını seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyor; 2017 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

“İNANÇLARA SAYGI”

İl Başkanı Çulhaoğlu, yayımladığı yeni yıl mesajında, cumhuriyetin kuruluş felsefesini, değerlerini ve üniter yapısını koruyacaklarını belirterek “İnançlara saygı duyacağız. Bağımsız, tarafsız ve adil yargıya kavuşacağız. Biz tüm dertlere derman olmak için yola çıktık” diye konuştu.

 

İYİ Parti olarak yolsuzluğun her türlüsü ile mücadele edeceklerini vurgulayan Çulhaoğlu, şöyle devam etti: “Vatandaşın ekonomisini düzelteceğiz. İYİ Parti, adam kayırmaya, rüşvete, milli iradenin tek elde tutulmasına, mühürsüz oyların YSK eliyle geçerli sayılıp halkın iradesinin yok sayılmasına ‘hayır’ diyerek yola çıkmış, adalet, hukuk ve liyakatın yeniden tesisine ant içmiş bir partidir. Emeklinin, memurun işsizin, işçinin ak saçlı dedeler, elleri öpülesi anaların derdine derman olmak için yola çıktık. Yeni yılın, sıkıntıların biteceği bir yıl olmasını diliyoruz. 2018 yılının ülkemize, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, birlik beraberlik getirmesi ve tüm kötülükleri unutturup başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği, güzelliklerin hayatı dolduracağı bir yıl olması özlemiyle iyi yıllar diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.