Yön Koleji iyilik için start aldı

EĞİTİM 28.10.2017 - 08:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1219+ kez okundu.
 

Yön Koleji iyilik için start aldı

  Yön Koleji, öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek için, 39. Vodafone İstanbul Maratonu’ndaki yerini aldı. TEMA Vakfı ve Koruncuk Vakfı için start alacak olan Yön Koleji öğrencileri, çocuklar ve doğa için bağış toplayacak. Öğrenciler, sosyal medya hesaplarından yapacakları paylaşımlar ile farkındalık yaratmaya çalışacak   Dünyaya yön verecek bireyler yetiştirmek için yola çıkan Yön Koleji, öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincine bir tuğla daha koydu. Yön Koleji, en değerli hazinelerimiz olan çocukların ve doğal varlığımız toprağın korunması için start aldı. Yön Koleji, TEMA Vakfı ve Koruncuk Vakfı için öğrencileriyle 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alacak. Öğrenciler, vakıflar için bağış toplayacak.   Maraton, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından ‘Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz’ temasıyla 12 Kasım 2017 Pazar günü düzenlenecek. Maratondan iki hafta önce, her iki vakıf için 3’er kişiden oluşan Yön Koleji öğrenci grupları, öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları sloganları ile bağış toplamaya başlayacak. ‘TEMA için koşuyor’ ve ‘Koruncuk için koşuyor’ başlıkları ile öğrenci grupları, çevrelerindeki kişilere farkındalık yaratmak için de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunacak.   “Öğrencilerimizin sorumluluk bilinçlerine bir tuğla koyuyoruz” Sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek, onları hayata hazırlamak için tüm olanaklarını seferber ettiklerini vurgulayan Yön Koleji Okul Müdürü Sacide Hürriyet Şimşek, sorumluluk temel değerlerinin uygulanması için öğrencilere sınıf içinde ve dışında fırsatlar verdiklerini belirtti. “Çocuklarımızı toplumsal olaylara bakış açısı kazandırmak için en az bir sosyal sorumluluk projesine dahil ediyoruz” diyen Şimşek, “39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alarak da sorumluluk bilinçlerine bir tuğla daha koyuyoruz” şeklinde konuştu.   “Aşılamak istediğimiz değerler her iki vakıfta da var” TEMA Vakfı’nın, ülkemizin en değerli hazinelerinden birinin toprak olduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Şimşek, şunları kaydetti: “Vakfın varoluş nedeni yaşama yani toprağa sahip çıkmak, korumaktır. Koruncuk Vakfı da en değerli varlığımız çocuklarımızın yanında. Korunmaya muhtaç çocuklara kollarını açarak, bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Her iki vakıf, misyon ve vizyonları ile öğrencilerimize aşılamak istediğimiz temel değerleri içlerinde barındırıyor. Bağış toplamak için harekete geçen öğrencilerimiz, yapacakları faaliyetleri ile kendi sosyal sorumluluk bilinçlerine bir tuğla da kendileri koyacaklardır.”  

 

Yön Koleji, öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini geliştirmek için, 39. Vodafone İstanbul Maratonu’ndaki yerini aldı. TEMA Vakfı ve Koruncuk Vakfı için start alacak olan Yön Koleji öğrencileri, çocuklar ve doğa için bağış toplayacak. Öğrenciler, sosyal medya hesaplarından yapacakları paylaşımlar ile farkındalık yaratmaya çalışacak

 

Dünyaya yön verecek bireyler yetiştirmek için yola çıkan Yön Koleji, öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincine bir tuğla daha koydu. Yön Koleji, en değerli hazinelerimiz olan çocukların ve doğal varlığımız toprağın korunması için start aldı. Yön Koleji, TEMA Vakfı ve Koruncuk Vakfı için öğrencileriyle 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alacak. Öğrenciler, vakıflar için bağış toplayacak.

 

Maraton, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor İstanbul tarafından ‘Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz’ temasıyla 12 Kasım 2017 Pazar günü düzenlenecek. Maratondan iki hafta önce, her iki vakıf için 3’er kişiden oluşan Yön Koleji öğrenci grupları, öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları sloganları ile bağış toplamaya başlayacak. ‘TEMA için koşuyor’ ve ‘Koruncuk için koşuyor’ başlıkları ile öğrenci grupları, çevrelerindeki kişilere farkındalık yaratmak için de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunacak.

 

“Öğrencilerimizin sorumluluk bilinçlerine bir tuğla koyuyoruz”

Sorumluluk sahibi öğrenciler yetiştirmek, onları hayata hazırlamak için tüm olanaklarını seferber ettiklerini vurgulayan Yön Koleji Okul Müdürü Sacide Hürriyet Şimşek, sorumluluk temel değerlerinin uygulanması için öğrencilere sınıf içinde ve dışında fırsatlar verdiklerini belirtti. “Çocuklarımızı toplumsal olaylara bakış açısı kazandırmak için en az bir sosyal sorumluluk projesine dahil ediyoruz” diyen Şimşek, “39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda yer alarak da sorumluluk bilinçlerine bir tuğla daha koyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Aşılamak istediğimiz değerler her iki vakıfta da var”

TEMA Vakfı’nın, ülkemizin en değerli hazinelerinden birinin toprak olduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Şimşek, şunları kaydetti: “Vakfın varoluş nedeni yaşama yani toprağa sahip çıkmak, korumaktır. Koruncuk Vakfı da en değerli varlığımız çocuklarımızın yanında. Korunmaya muhtaç çocuklara kollarını açarak, bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Her iki vakıf, misyon ve vizyonları ile öğrencilerimize aşılamak istediğimiz temel değerleri içlerinde barındırıyor. Bağış toplamak için harekete geçen öğrencilerimiz, yapacakları faaliyetleri ile kendi sosyal sorumluluk bilinçlerine bir tuğla da kendileri koyacaklardır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.