Yöresel Dernekler Festivali Devam Ediyor

KÜLTÜR-SANAT 22.05.2017 - 12:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

Yöresel Dernekler Festivali Devam Ediyor

ADANA-Çukurova Belediyesi  tarafından organize edilen Yöresel Dernekler Festivali, Çukurova İlçesinde bulunan Doğal Park içerisinde devam ediliyor. 35 DERNEK ÜRÜNLERİNİ STANTLARA ÇIKARDI Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Adana’da yaşayan vatandaşlar tarafından kurulan Yöresel Dernekler, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in girişimleriyle 2.Yöresel Dernekler Festivali’nde tekrar bir araya geldiler. Çukurova İlçesinde bulunan Doğal Park içerisine kurulan çadırlarda 35 Yöresel Dernek, kendi yörelerinin ürünlerini ve yemek lezzetlerini  tanıtan stantlar açtılar. COŞKULU AÇILIŞ Festivalin açılışı 20 Mayıs Cumartesi günü için planlanmasına rağmen sağanak yağmur nedeniyle 21 Mayıs Pazar gününe alındı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından coşkulu bir şekilde açılışı yapılan Festivale Adanalı’lar yoğun ilgi gösteriyor. Değişik yörelere ait halk oyunları ekipleri ve sanatçılar ziyaretçilere neşeli  dakikalar yaşatıyor. SORUN ÇETİN YEMENİ ALDI  Festival alanında bulunan bütün Yöresel dernekleri ziyaret ederek başar dileklerinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gaziantepliler Derneğini ziyaretinde ayağına Gaziantep yöresine ait yemeni aldı. Daha sonra yapılan törende Yöresel Dernekler Festivaline katılan 35 derneğin başkanına,  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal tarafından festivale katkılarından dolayı birer plaket takdim edildi. (EGEMEN)

ADANA-Çukurova Belediyesi  tarafından organize edilen Yöresel Dernekler Festivali, Çukurova İlçesinde bulunan Doğal Park içerisinde devam ediliyor.

35 DERNEK ÜRÜNLERİNİ STANTLARA ÇIKARDI

Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Adana’da yaşayan vatandaşlar tarafından kurulan Yöresel Dernekler, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in girişimleriyle 2.Yöresel Dernekler Festivali’nde tekrar bir araya geldiler. Çukurova İlçesinde bulunan Doğal Park içerisine kurulan çadırlarda 35 Yöresel Dernek, kendi yörelerinin ürünlerini ve yemek lezzetlerini  tanıtan stantlar açtılar.

COŞKULU AÇILIŞ

Festivalin açılışı 20 Mayıs Cumartesi günü için planlanmasına rağmen sağanak yağmur nedeniyle 21 Mayıs Pazar gününe alındı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından coşkulu bir şekilde açılışı yapılan Festivale Adanalı’lar yoğun ilgi gösteriyor. Değişik yörelere ait halk oyunları ekipleri ve sanatçılar ziyaretçilere neşeli  dakikalar yaşatıyor.

SORUN ÇETİN YEMENİ ALDI

 Festival alanında bulunan bütün Yöresel dernekleri ziyaret ederek başar dileklerinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gaziantepliler Derneğini ziyaretinde ayağına Gaziantep yöresine ait yemeni aldı. Daha sonra yapılan törende Yöresel Dernekler Festivaline katılan 35 derneğin başkanına,  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal tarafından festivale katkılarından dolayı birer plaket takdim edildi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.