YÖREX’te Çukurova rüzgarı

GÜNDEM 30.10.2018 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2364+ kez okundu.
 

YÖREX’te Çukurova rüzgarı

Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), Antalya 9. Yöresel Ürünler Fuarı’nda Adana’ya özgü eşsiz lezzetlerle damakları şenlendirdi.
Adanalı aşçılar, Antalya’da düzenlenen 9. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Çukurova rüzgarı estirdi. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen ve ekibi, beş gün boyunca Adana’ya özgü yöresel lezzetlerden analı kızlı, içli köfte, sarımsaklı köfte, yoğurtlu mantı, domates tatlısı, kabak tatlısı, halka tatlı ve lokma tatlısı hazırlayıp, ziyaretçilere ikram etti.  Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Antakya YÖREX’e damga vuran Adanalı aşçılar, TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’nuda ağırladı. Altın madalyalı domates tatlısından yiyen RifatHisarcıklıoğlu, bu özel tatlıyı lezzet dünyasına kazandıran Başkan Derviş Göçmen ve ADAPADER’li aşçılarıtebrik etti. Antalya’da Çukurova’nın mutfak kültürünü ve eşsiz lezzetlerini başarıyla tanıtmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Derviş Göçmen, YÖREX’e katılımlarında kendilerine destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Akdeniz Aşçılar Federasyonu Başkanı Münir Tanak, Çukurova Kalkınma Ajansı, Sunar Mısır ve Sunar Profesyonel Yağları yöneticilerine teşekkür etti. 
Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), Antalya 9. Yöresel Ürünler Fuarı’nda Adana’ya özgü eşsiz lezzetlerle damakları şenlendirdi.

Adanalı aşçılar, Antalya’da düzenlenen 9. Yöresel Ürünler Fuarı’nda (YÖREX) Çukurova rüzgarı estirdi. Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Derviş Göçmen ve ekibi, beş gün boyunca Adana’ya özgü yöresel lezzetlerden analı kızlı, içli köfte, sarımsaklı köfte, yoğurtlu mantı, domates tatlısı, kabak tatlısı, halka tatlı ve lokma tatlısı hazırlayıp, ziyaretçilere ikram etti. 
Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle düzenlenen Antakya YÖREX’e damga vuran Adanalı aşçılar, TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’nuda ağırladı. Altın madalyalı domates tatlısından yiyen RifatHisarcıklıoğlu, bu özel tatlıyı lezzet dünyasına kazandıran Başkan Derviş Göçmen ve ADAPADER’li aşçılarıtebrik etti.
Antalya’da Çukurova’nın mutfak kültürünü ve eşsiz lezzetlerini başarıyla tanıtmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Derviş Göçmen, YÖREX’e katılımlarında kendilerine destek olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Akdeniz Aşçılar Federasyonu Başkanı Münir Tanak, Çukurova Kalkınma Ajansı, Sunar Mısır ve Sunar Profesyonel Yağları yöneticilerine teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.