“YÜKSEK MORALLE AŞARIZ”

GÜNDEM 05.12.2018 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1910+ kez okundu.
 

“YÜKSEK MORALLE AŞARIZ”

İş kadını Şenel Servi, son krizle birlikte hammadde üreten firmaların doların çok üzerinde fiyatları artırdığını ancak kurun düşmesine rağmen zam oranlarını aşağıya çekmediklerini bildirdi.
Adana’da alüminyum doğrama ve cephe kaplama yapan Neto Mimarlık yetkilisi Şenel Servi, son zamanlarda özellikle sanayi bölgesinde fabrikalara yönelik çalışmalarının arttığını söyledi. Servi, dolar krizinden dolayı piyasada daralma yaşandığını, her firmanın bunu yüksek moral ve mücadeleyle aşabileceğine inandığını anlattı.  ALÜMİNYUM DOĞRAMA TERCİH EDİLİYOR Servi, alüminyum doğrama ve cephe kaplamaya yönelik taleplerin dönem dönem değişebildiğini ifade ederek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın alım şartnamesinde yaptığı bir değişiklikle artık bu ürünün okul ve yurtlarda yaygınlaşacağını bildirdi. Servi, olası bir yangın sırasında, nitelikleri artırılmış alüminyum doğramalarla, aleve karşı dayanma süresinin yükseltildiğini ifade ederek, “Alüminyum doğrama her açıdan dayanıklı, sağlam, temizliği daha kolay. Son zamanlarda daha çok tercih edildiğini görüyoruz. Özellikle sanayi bölgesinde, yeni inşaat veya değişiklik yapmak isteyenler alüminyum doğramayı tercih ediyor. Piyasadaki daralmayı bu tercihlerle aşmayı hedefliyoruz” dedi.  MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ Şenel Servi, son krizle birlikte hammadde üreten firmaların doların çok üzerinde fiyatları artırdığını ancak kurun düşmesine rağmen zam oranlarını aşağıya çekmediklerini bildirdi. Servi, “Maliyetlerimiz arttı, elektrik ve yakıt çok pahalı. Müşterilere yeni fiyatlarımızı henüz yansıtamadık. Kârlılığımızdan zarar ettik, çek vadeleri üç ay fazlalaştı. Ancak dönen bir çark hala var, olumsuz bakarak bu çarkı da durdurursak bir sürü insan dışarıda kalacak. O yüzden moralleri yüksek tutup mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.
İş kadını Şenel Servi, son krizle birlikte hammadde üreten firmaların doların çok üzerinde fiyatları artırdığını ancak kurun düşmesine rağmen zam oranlarını aşağıya çekmediklerini bildirdi.

Adana’da alüminyum doğrama ve cephe kaplama yapan Neto Mimarlık yetkilisi Şenel Servi, son zamanlarda özellikle sanayi bölgesinde fabrikalara yönelik çalışmalarının arttığını söyledi. Servi, dolar krizinden dolayı piyasada daralma yaşandığını, her firmanın bunu yüksek moral ve mücadeleyle aşabileceğine inandığını anlattı. 

ALÜMİNYUM DOĞRAMA TERCİH EDİLİYOR
Servi, alüminyum doğrama ve cephe kaplamaya yönelik taleplerin dönem dönem değişebildiğini ifade ederek, Milli Eğitim Bakanlığı’nın alım şartnamesinde yaptığı bir değişiklikle artık bu ürünün okul ve yurtlarda yaygınlaşacağını bildirdi. Servi, olası bir yangın sırasında, nitelikleri artırılmış alüminyum doğramalarla, aleve karşı dayanma süresinin yükseltildiğini ifade ederek, “Alüminyum doğrama her açıdan dayanıklı, sağlam, temizliği daha kolay. Son zamanlarda daha çok tercih edildiğini görüyoruz. Özellikle sanayi bölgesinde, yeni inşaat veya değişiklik yapmak isteyenler alüminyum doğramayı tercih ediyor. Piyasadaki daralmayı bu tercihlerle aşmayı hedefliyoruz” dedi. 
MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ
Şenel Servi, son krizle birlikte hammadde üreten firmaların doların çok üzerinde fiyatları artırdığını ancak kurun düşmesine rağmen zam oranlarını aşağıya çekmediklerini bildirdi. Servi, “Maliyetlerimiz arttı, elektrik ve yakıt çok pahalı. Müşterilere yeni fiyatlarımızı henüz yansıtamadık. Kârlılığımızdan zarar ettik, çek vadeleri üç ay fazlalaştı. Ancak dönen bir çark hala var, olumsuz bakarak bu çarkı da durdurursak bir sürü insan dışarıda kalacak. O yüzden moralleri yüksek tutup mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.