Yüksel Gençlikspor, kazanmak istiyor

SPOR 17.11.2018 - 15:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 980+ kez okundu.
 

Yüksel Gençlikspor, kazanmak istiyor

    Adana Süper Amatör Lig takımlarından Yüksel Gençlikspor kan kaybetmeye devam ediyor. Lige 2-1’lik Çukurova Demirspor galibiyetiyle başlangıç yapan Yüksel Gençlikspor, daha sonra Baklalıspor’a 2-0 mağlup olmuş, 3. Haftada ise Akkapıspor’udeplasmanda 2-0 yenme başarısını göstererek, ligde var olduğunu göstermişti. 4. Haftada ise sahasında Hadırlıgücü’ne 1-0 mağlup olarak ligde ‘bir var, bir yok’ misali gel-gitler yaşayan Yüksel Gençlikspor, Pozantıspor’u, 1-1 berabere kaldığı olaylı maçta liderlikten ederek, akıllara ‘çıkışa mı geçiyor?’ sorusunu getirmişti. Son olarak Kürkçülerspor’a 2-0 yenildiği maçta da penaltıyı atamayarak, bu kez de ‘bu takıma neler oluyor?’ dedirterek taraftarlarını üzen Yüksel Gençlikspor bir türlü çıkış trendi yakalayamadı. LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ Pazar günü saat 18:00’de Muharrem Gülergin Stadı’nda, bu kez lider Adana Ülkücüspor’la karşılaşacak olan Yüksel Gençlikspor Teknik Direktörü Fikret Akbaş, kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Takımda sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını belirten Akbaş, “Şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Kürkçülerspor maçında da en az 4-5 net pozisyonumuzu golle sonuçlandıramadık. Penaltıyı atamadık. Üzerimizdeki kara bulutları lider Ülkügücüspor’dan puan ya da puanlar alarak dağıtmak istiyoruz” dedi. CEZA GELMEDİ Olaylı Pozantı Gençlikspor maçında taraftarlarla girdiği sözlü diyalog sebebiyle hakem tarafından saha dışına gönderilen Teknik Direktör Fikret Akbaş’a disiplin kurulunun ceza vermediği öğrenildi. Konu ile ilgili görüşlerini de belirten Akbaş, “Gerekli savunmamızı yaptık. Olaylar esnasında teknik heyetten arkadaşların çektiği video görüntülerini de kurula sunduk. Kurul, herhangi bir cezai işleme gerek olmadığı yönünde karar aldı” diyerek olayları kendisin başlatmadığını ifade etti.

 

 

Adana Süper Amatör Lig takımlarından Yüksel Gençlikspor kan kaybetmeye devam ediyor.

Lige 2-1’lik Çukurova Demirspor galibiyetiyle başlangıç yapan Yüksel Gençlikspor, daha sonra Baklalıspor’a 2-0 mağlup olmuş, 3. Haftada ise Akkapıspor’udeplasmanda 2-0 yenme başarısını göstererek, ligde var olduğunu göstermişti. 4. Haftada ise sahasında Hadırlıgücü’ne 1-0 mağlup olarak ligde ‘bir var, bir yok’ misali gel-gitler yaşayan Yüksel Gençlikspor, Pozantıspor’u, 1-1 berabere kaldığı olaylı maçta liderlikten ederek, akıllara ‘çıkışa mı geçiyor?’ sorusunu getirmişti. Son olarak Kürkçülerspor’a 2-0 yenildiği maçta da penaltıyı atamayarak, bu kez de ‘bu takıma neler oluyor?’ dedirterek taraftarlarını üzen Yüksel Gençlikspor bir türlü çıkış trendi yakalayamadı.

LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Pazar günü saat 18:00’de Muharrem Gülergin Stadı’nda, bu kez lider Adana Ülkücüspor’la karşılaşacak olan Yüksel Gençlikspor Teknik Direktörü Fikret Akbaş, kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Takımda sakat ve cezalı oyuncularının olmadığını belirten Akbaş, “Şanssızlıklar bir türlü yakamızı bırakmıyor. Kürkçülerspor maçında da en az 4-5 net pozisyonumuzu golle sonuçlandıramadık. Penaltıyı atamadık. Üzerimizdeki kara bulutları lider Ülkügücüspor’dan puan ya da puanlar alarak dağıtmak istiyoruz” dedi.

CEZA GELMEDİ

Olaylı Pozantı Gençlikspor maçında taraftarlarla girdiği sözlü diyalog sebebiyle hakem tarafından saha dışına gönderilen Teknik Direktör Fikret Akbaş’a disiplin kurulunun ceza vermediği öğrenildi. Konu ile ilgili görüşlerini de belirten Akbaş, “Gerekli savunmamızı yaptık. Olaylar esnasında teknik heyetten arkadaşların çektiği video görüntülerini de kurula sunduk. Kurul, herhangi bir cezai işleme gerek olmadığı yönünde karar aldı” diyerek olayları kendisin başlatmadığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.