YUMURTALIK BELEDİYESİNDEN AVRUPA'DA GÖRSEL ŞÖLEN

KÜLTÜR-SANAT 24.07.2017 - 13:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1360+ kez okundu.
 

YUMURTALIK BELEDİYESİNDEN AVRUPA'DA GÖRSEL ŞÖLEN

  Makedonya'nın Ohrid Kentinte düzenlenen ve 26 ülkeden 43 halk dansları topluluğunun katıldığı uluslararası halk dansları festivalinde Yumurtalık Belediye Başkanlığı Halk Dansları Topluluğu ülkemizi temsil etti. Ülkemizin farklı yörelerine ait danslardan derledikleri gösterilerini festival katılımcılarına sunan halk dansları topluluğu büyük beğeni kazandı. Makedonya'da Türk Bayrağını dalgalandıran halk dansları ekibini tebrik eden Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik; Ülkemizi ve Yüce Milletimizi böyle geniş katılımlı bir organizasyonda temsil etmenini gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Festivale belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmadan sponsorların desteği ile katılım sağladıklarının altını çizen Başkan Filik önümüzdeki yıllarda da bayrağımızı bu tür festivallerde dalgalandıracağız ve ülkemize ait zenginlikleri tanıtacağız dedi. Yumurtalık Belediye Başkanlığı adına kafile başkanı olarak giden Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Onar Ohrid Kentinde düzenlenen Festivalde büyük ilgi gördüklerini belirterek halen Osmanlı'nın izlerini taşıyan kentte katılımcı ülkelere görsel bir şölen sunarak Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizin ve ülkemizden giden festival katılımcılarının göğüslerini kabartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik'in takdiri ile bu yıl ikinci defa katılım sağladığımız festivalde ülkemizi temsil etme fırsatını yakaladığımız için gururluyuz.   dedi.

 

Makedonya'nın Ohrid Kentinte düzenlenen ve 26 ülkeden 43 halk dansları topluluğunun katıldığı uluslararası halk dansları festivalinde Yumurtalık Belediye Başkanlığı Halk Dansları Topluluğu ülkemizi temsil etti.

Ülkemizin farklı yörelerine ait danslardan derledikleri gösterilerini festival katılımcılarına sunan halk dansları topluluğu büyük beğeni kazandı.

Makedonya'da Türk Bayrağını dalgalandıran halk dansları ekibini tebrik eden Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik; Ülkemizi ve Yüce Milletimizi böyle geniş katılımlı bir organizasyonda temsil etmenini gururunu ve onurunu yaşıyoruz. Festivale belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapılmadan sponsorların desteği ile katılım sağladıklarının altını çizen Başkan Filik önümüzdeki yıllarda da bayrağımızı bu tür festivallerde dalgalandıracağız ve ülkemize ait zenginlikleri tanıtacağız dedi.

Yumurtalık Belediye Başkanlığı adına kafile başkanı olarak giden Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Onar Ohrid Kentinde düzenlenen Festivalde büyük ilgi gördüklerini belirterek halen Osmanlı'nın izlerini taşıyan kentte katılımcı ülkelere görsel bir şölen sunarak Avrupa'da yaşayan gurbetçilerimizin ve ülkemizden giden festival katılımcılarının göğüslerini kabartmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Türkeş Filik'in takdiri ile bu yıl ikinci defa katılım sağladığımız festivalde ülkemizi temsil etme fırsatını yakaladığımız için gururluyuz.   dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.