Yumurtalık'ın İçme Suyu Problemi Tarihe Karıştı

GÜNDEM 13.09.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2264+ kez okundu.
 

Yumurtalık'ın İçme Suyu Problemi Tarihe Karıştı

İçme suyu ve atık su alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle vatandaşların derdine derman olan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Yumurtalık ilçesinde yaşanan su sorununa son verdi. Yumurtalık'a bağlı Gölovası ve Hamzalı Mahallelerinde 6 kilometre uzunluğunda içme suyu çalışması gerçekleştiren ASKİ ekipleri, 125'lik polietilen boru kullandı. Yeni yapılan hat, daha önce Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerini kapsayan 30 kilometrelik içme suyu ana hattını besliyor. Bu çalışmalar sayesinde Yumurtalık'ta yaşanan içme suyu problemleri de tarihe karışmış oldu. Hayata geçirilen projelerle birlikte söz konusu bölgelerde bulunan sağlıksız asbest borular da ortadan kaldırıldı. Gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda insan sağlığını ön planda tutan ASKİ, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'nün talimatları doğrultusunda vatandaşların temiz ve sağlıklı suya ulaşmalarını sağlıyor.

İçme suyu ve atık su alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle vatandaşların derdine derman olan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Yumurtalık ilçesinde yaşanan su sorununa son verdi.

Yumurtalık'a bağlı Gölovası ve Hamzalı Mahallelerinde 6 kilometre uzunluğunda içme suyu çalışması gerçekleştiren ASKİ ekipleri, 125'lik polietilen boru kullandı. Yeni yapılan hat, daha önce Ceyhan ve Yumurtalık ilçelerini kapsayan 30 kilometrelik içme suyu ana hattını besliyor. Bu çalışmalar sayesinde Yumurtalık'ta yaşanan içme suyu problemleri de tarihe karışmış oldu.

Hayata geçirilen projelerle birlikte söz konusu bölgelerde bulunan sağlıksız asbest borular da ortadan kaldırıldı. Gerçekleştirdiği tüm çalışmalarda insan sağlığını ön planda tutan ASKİ, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin SÖZLÜ'nün talimatları doğrultusunda vatandaşların temiz ve sağlıklı suya ulaşmalarını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.