Yumurtalık’ta deniz dibi temizliği

GÜNDEM 03.05.2018 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2617+ kez okundu.
 

Yumurtalık’ta deniz dibi temizliği

Adana Büyükşehir Belediyesi dalgıçları, denizin dibinden onlarca lastik, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kablolarını çıkardı.
  Adana Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çevre temizliği ve sahil düzenlemeleriyle tatilcilerin gözdesi olan Yumurtalık İlçesi’nde dalgıçlar liman temizliği yaptı. Liman ve çevresinde denizin dibinden toplanan onlarca lastik, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kabloları görenleri şaşkına çevirdi. Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı Denizcilik ve İç Su Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görev yapan dalgıçlar, turizm sezonuna hazırlanan Yumurtalık’ın tarihi limanında dip temizliği yaptı. Balıkçı teknelerinin bağlandığı bölgelerde dalış yapan 3 dalgıç, dipten otomobil ve kamyonet lastikleri, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kabloları ile ağ artıklarını karaya çıkardı. Denizden çıkarılan atıklar, görenleri şaşkına çevirdi. Denizcilik ve İç Su Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri ile temizlik görevlileri, denizden çıkarılan atıkların çöp depolama sahasına naklini sağladı. Tüm canlıların ortak malı olan denizlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Büyükşehir görevlileri, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Adana Büyükşehir Belediyesi dalgıçları, denizin dibinden onlarca lastik, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kablolarını çıkardı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çevre temizliği ve sahil düzenlemeleriyle tatilcilerin gözdesi olan Yumurtalık İlçesi’nde dalgıçlar liman temizliği yaptı. Liman ve çevresinde denizin dibinden toplanan onlarca lastik, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kabloları görenleri şaşkına çevirdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı Denizcilik ve İç Su Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görev yapan dalgıçlar, turizm sezonuna hazırlanan Yumurtalık’ın tarihi limanında dip temizliği yaptı. Balıkçı teknelerinin bağlandığı bölgelerde dalış yapan 3 dalgıç, dipten otomobil ve kamyonet lastikleri, pet şişe, cam şişe, sandalye, tencere, yangın söndürme tüpü, oto teybi, terazi, elektrik kabloları ile ağ artıklarını karaya çıkardı. Denizden çıkarılan atıklar, görenleri şaşkına çevirdi.
Denizcilik ve İç Su Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri ile temizlik görevlileri, denizden çıkarılan atıkların çöp depolama sahasına naklini sağladı. Tüm canlıların ortak malı olan denizlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Büyükşehir görevlileri, vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.