Yünlüler Hotpoint çamaşır makinesine

23.12.2017 - 07:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1927+ kez okundu.
 

Yünlüler Hotpoint çamaşır makinesine

  Hotpoint’in yeni nesil dream serisi çamaşır makinesi mükemmel performansıyla kusursuz yıkama yaparken giysileri özenle koruyor. ‘Woolmark Green Care’ sertifikasına sahip yeni nesil Hotpoint çamaşır makinesi ile en hassas yünlüler bile güvenle yıkanıyor. Hotpoint’in A+++ enerji sınıfı dream serisi yeni nesil çamaşır makinesi mükemmel yıkayıp temizlediği hassas çamaşırları korumayı da ihmal etmiyor. Kış mevsiminin olmazsa olmazı yün kazak ve atkılar ‘Woolmark Green Care’ sertifikalı Hotpoint çamaşır makinesinde güvenle yıkanıp yumuşacık oluyor. Hotpoint’in yeni nesil dream serisi çamaşır makinesi ‘soft motion’ teknolojisiyle çamaşırların dokusunu, şeklini ve rengini koruyarak ilk günkü gibi yeni kalmalarını mümkün kılıyor. ‘Üstün leke çıkarma programına’ sahip Hotpoint çamaşır makinesi çikolata ve tükenmez kalem dahil en zorlu ve inatçı lekeleri kolayca söküp atıyor. Whirlpool Corporation Hakkında: Whirlpool Corporation, 2016 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 93.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve Ar-Ge merkeziyle bugün dünyanın  önde gelen beyaz eşya üreticisidir. Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor. Türkiye'nin de dahil olduğu Whirlpool EMEA; yaklaşık 24,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 8 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır. Türkiye’de ana markası Hotpoint ve Indesit markalarıyla beyaz eşya, küçük ev aletleri ve klima sektöründe faaliyet gösteren şirket, yeni konsept Hotpoint mağazası yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Whirlpool Corporation'ın, Manisa'da 1995'ten beri faaliyette olan soğutucu fabrikası ve 2014'te üretime başlayan çamaşır makinesi fabrikası ise son 7 yıldır Ege Bölgesi'nin elektrik-elektronik kategorisinde ihracat rekortmeni.  Hotpoint ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

 

Hotpoint’in yeni nesil dream serisi çamaşır makinesi mükemmel performansıyla kusursuz yıkama yaparken giysileri özenle koruyor. ‘Woolmark Green Care’ sertifikasına sahip yeni nesil Hotpoint çamaşır makinesi ile en hassas yünlüler bile güvenle yıkanıyor.

Hotpoint’in A+++ enerji sınıfı dream serisi yeni nesil çamaşır makinesi mükemmel yıkayıp temizlediği hassas çamaşırları korumayı da ihmal etmiyor. Kış mevsiminin olmazsa olmazı yün kazak ve atkılar ‘Woolmark Green Care’ sertifikalı Hotpoint çamaşır makinesinde güvenle yıkanıp yumuşacık oluyor. Hotpoint’in yeni nesil dream serisi çamaşır makinesi ‘soft motion’ teknolojisiyle çamaşırların dokusunu, şeklini ve rengini koruyarak ilk günkü gibi yeni kalmalarını mümkün kılıyor. ‘Üstün leke çıkarma programına’ sahip Hotpoint çamaşır makinesi çikolata ve tükenmez kalem dahil en zorlu ve inatçı lekeleri kolayca söküp atıyor.

Whirlpool Corporation Hakkında: Whirlpool Corporation, 2016 yılında elde ettiği yaklaşık 21 milyar dolarlık cirosu, 93.000 çalışanı ve toplam 70 üretim ve Ar-Ge merkeziyle bugün dünyanın  önde gelen beyaz eşya üreticisidir. Hotpoint, Indesit, KitchenAid, Whirlpool, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht ve Jenn-Air markaları başta olmak üzere nerdeyse her ülkede tüketicilerle buluşan Whirlpool Corporation’ın Avrupa Operasyon Merkezi olan Whirlpool EMEA İtalya, Pero (MI)’da yer alıyor. Türkiye'nin de dahil olduğu Whirlpool EMEA; yaklaşık 24,000 çalışanı, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’yı kapsayan 30’dan fazla ülkedeki satış ağı ve 8 ülkede faaliyet gösteren üretim tesisleriyle Whirlpool Corporation’ın bir parçasıdır.

Türkiye’de ana markası Hotpoint ve Indesit markalarıyla beyaz eşya, küçük ev aletleri ve klima sektöründe faaliyet gösteren şirket, yeni konsept Hotpoint mağazası yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Whirlpool Corporation'ın, Manisa'da 1995'ten beri faaliyette olan soğutucu fabrikası ve 2014'te üretime başlayan çamaşır makinesi fabrikası ise son 7 yıldır Ege Bölgesi'nin elektrik-elektronik kategorisinde ihracat rekortmeni. 

Hotpoint ürünleriyle ilgili daha fazla bilgi için bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.