YÜREĞİR AÇILIŞLARA HAZIRLANIYOR

13.11.2018 - 15:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1133+ kez okundu.
 

YÜREĞİR AÇILIŞLARA HAZIRLANIYOR

YÜREĞİR AÇILIŞLARA HAZIRLANIYOR   Yüreğir'e önemli eserler kazandırarak ilçenin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tamamlanan yeni tesislerin açılışına hazırlanıyor.   'Sosyal belediyecilik' anlayışı ile insana dokunan sosyal destek projelerinin yanı sıra 11 kültürevini, Adana'nın en büyük kültür merkezini, 24 adet çok amaçlı mahalle evini, 22 adet spor tesisini, bilim merkezini, kurtuluş dioramasını, Adana'nın ilk kına konağını, 772 konut ve 43 işyerinden oluşan ilk yerinde kentsel dönüşüm hamlesini, irili ufaklı yüzlerce yeni parkı ve engelli koordinasyon merkezini Yüreğir halkının hizmetine sunan Başkan Çelikcan, tamamlanan diğer yeni tesislerin açılışını yakında gerçekleştirecek.   ADANA'NIN İLK MİLLET BAHÇESİ OLACAK  130 dönüm alan üzerine yapılan Adana'nın ilk millet bahçesi inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını belirten Başkan Çelikcan ''İçerisinde zip coaster, hayal yeli, botanik park, su kayağı tesisi, optimist marina, yelken spor kulübü,seyir terasları,deniz feneri, engelli lokalleri, anfi tiyatro, festival meydanı ve bir çok sosyal donatı yapılıyor. Bunun yanı sıra bisiklet yolları, yürüyüş parkurları, geniş kapasiteli otopark da olacak.   KAPALI YÜZME HAVUZU VE SPOR TESİSİ BİR ARADA Bunun yanı sıra Adana'nın ilk kapalı yüzme havuzu ve spor salonunun da inşaatını tamamladık. Kapalı yüzme havuzu ve spor salonu aynı çatı altında. Spor kompleksimizin içerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası, fitnes salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfe, bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duş ve soyunma odaları yer alıyor.   CUMHURİYET MAHALLESİNE YENİ YAŞAM ALANLARI  Yüreğirli vatandaşlarımız kınalarını artık sokaklarda değil kına konaklarında yapacak. Yavuzlar Mahallemizde ilkini hizmete açtığımız kına konaklarımızın ikincisini Cumhuriyet mahallemize yaptık.  İçerisinde yüzme havuzu, hanımeli pazarı, spor sahaları, halı saha, çocuk parkı ve kına konağından oluşan tesisler tamamlandı, vatandaşların hizmetine açılacak.'' dedi.   YÜREĞİR TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI Yüreğir tarihinin en büyük yatırımı olan sosyal konut projesinin sonuna gelindiğini ve tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Atakent Mahallesine yapılan 644 adet sosyal konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştirmek ve sıcak bir yuvaya kavuşmalarını sağlamak. Satışlarımız devam ediyor.'' şeklinde konuştu.              

YÜREĞİR AÇILIŞLARA HAZIRLANIYOR

 

Yüreğir'e önemli eserler kazandırarak ilçenin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tamamlanan yeni tesislerin açılışına hazırlanıyor.

 

'Sosyal belediyecilik' anlayışı ile insana dokunan sosyal destek projelerinin yanı sıra 11 kültürevini, Adana'nın en büyük kültür merkezini, 24 adet çok amaçlı mahalle evini, 22 adet spor tesisini, bilim merkezini, kurtuluş dioramasını, Adana'nın ilk kına konağını, 772 konut ve 43 işyerinden oluşan ilk yerinde kentsel dönüşüm hamlesini, irili ufaklı yüzlerce yeni parkı ve engelli koordinasyon merkezini Yüreğir halkının hizmetine sunan Başkan Çelikcan, tamamlanan diğer yeni tesislerin açılışını yakında gerçekleştirecek.

 

ADANA'NIN İLK MİLLET BAHÇESİ OLACAK

 130 dönüm alan üzerine yapılan Adana'nın ilk millet bahçesi inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını belirten Başkan Çelikcan ''İçerisinde zip coaster, hayal yeli, botanik park, su kayağı tesisi, optimist marina, yelken spor kulübü,seyir terasları,deniz feneri, engelli lokalleri, anfi tiyatro, festival meydanı ve bir çok sosyal donatı yapılıyor. Bunun yanı sıra bisiklet yolları, yürüyüş parkurları, geniş kapasiteli otopark da olacak.

 

KAPALI YÜZME HAVUZU VE SPOR TESİSİ BİR ARADA

Bunun yanı sıra Adana'nın ilk kapalı yüzme havuzu ve spor salonunun da inşaatını tamamladık. Kapalı yüzme havuzu ve spor salonu aynı çatı altında. Spor kompleksimizin içerisinde kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası, fitnes salonu, bowling salonu, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfe, bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duş ve soyunma odaları yer alıyor.

 

CUMHURİYET MAHALLESİNE YENİ YAŞAM ALANLARI

 Yüreğirli vatandaşlarımız kınalarını artık sokaklarda değil kına konaklarında yapacak. Yavuzlar Mahallemizde ilkini hizmete açtığımız kına konaklarımızın ikincisini Cumhuriyet mahallemize yaptık.  İçerisinde yüzme havuzu, hanımeli pazarı, spor sahaları, halı saha, çocuk parkı ve kına konağından oluşan tesisler tamamlandı, vatandaşların hizmetine açılacak.'' dedi.

 

YÜREĞİR TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMI

Yüreğir tarihinin en büyük yatırımı olan sosyal konut projesinin sonuna gelindiğini ve tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Atakent Mahallesine yapılan 644 adet sosyal konutlarımızın içerisinde kapalı yüzme havuzu ve spor salonu, kreş, çocuk oyun alanları ve 55 dönüm alan üzerine kurulu park ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Belediyemiz bu satışlarda kar amacı gözetmemektedir. Bütün amacımız uygun fiyatlarla vatandaşlarımızın ev hayalini gerçekleştirmek ve sıcak bir yuvaya kavuşmalarını sağlamak. Satışlarımız devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.