YÜREĞİR BİLİM ŞENLİĞİ YAPILIYOR

GÜNDEM 03.05.2018 - 10:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1240+ kez okundu.
 

YÜREĞİR BİLİM ŞENLİĞİ YAPILIYOR

  Yüreğir Belediyesi 09-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında  Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim, Tarih ve Kültür Kompleksi'nde 'Yüreğir Bilim Şenliği' düzenliyor. Türk Hava Kurumu Yüreğir Şubesi açılacak ve Motorlu Yamaç Paraşütü Gösterisi düzenlenecek. Havacılık branşlarında mini seminerler verilecek.   9 Mayıs Çarşamba günü açılışı yapılacak olan 'Yüreğir Bilim Şenliği'ne bütün vatandaşları davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İlkini düzenleyeceğimiz 'Yüreğir Bilim Şenliği'nde ' bilim şov, bilim atölyesi, bilim oyunları, Nasa ile canlı bağlantının kurulacağı astronomi gecesi,planetaryum gösterimi yapılacaktır.'' dedi.   Tüm etkinlerin ücretsiz olacağını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Belediyesi, TÜBİTAK, Adana Valiliği, Çukurova Universitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Teknokent ve Türk Hava Kurumu ile işbirliği yaparak Yüreğir Bilim Şenliğini gerçekleştireceğiz.Yüreğir'de ilki gerçekleştirilecek olan Bilim Şenliği 4 gün sürecektir.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Belediyesi 09-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında  Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı Bilim, Tarih ve Kültür Kompleksi'nde 'Yüreğir Bilim Şenliği' düzenliyor. Türk Hava Kurumu Yüreğir Şubesi açılacak ve Motorlu Yamaç Paraşütü Gösterisi düzenlenecek. Havacılık branşlarında mini seminerler verilecek.

 

9 Mayıs Çarşamba günü açılışı yapılacak olan 'Yüreğir Bilim Şenliği'ne bütün vatandaşları davet eden Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İlkini düzenleyeceğimiz 'Yüreğir Bilim Şenliği'nde ' bilim şov, bilim atölyesi, bilim oyunları, Nasa ile canlı bağlantının kurulacağı astronomi gecesi,planetaryum gösterimi yapılacaktır.'' dedi.

 

Tüm etkinlerin ücretsiz olacağını belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir Belediyesi, TÜBİTAK, Adana Valiliği, Çukurova Universitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Teknokent ve Türk Hava Kurumu ile işbirliği yaparak Yüreğir Bilim Şenliğini gerçekleştireceğiz.Yüreğir'de ilki gerçekleştirilecek olan Bilim Şenliği 4 gün sürecektir.'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.