Yüreğir'de bahar temizliği

GÜNDEM 25.04.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1770+ kez okundu.
 

Yüreğir'de bahar temizliği

Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kadınlardan oluşturarak kurduğu ekip ilçenin tüm sokaklarında bahar temizliği yapıyor. Kadın elinin değdiği her işin bariz bir farkının olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Kadınlarımızın titiz ve üstün gayretiyle Yüreğir sokakları artık çok daha temiz. Ekiplerimizi kutluyorum." dedi. Yüreğir sokaklarının kadın elinin değmesiyle daha temiz bir çehreye kavuştuğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Baharla birlikte güzel ve sıcak havanın etkisiyle kışın eve hapsolan çocuklarımız park ve sokakta oyunlar oynamayı, vatandaşlarımızda evlerinden dışarı çıkmayı tercih ediyor. Bütün mücadelemiz, gayretimiz, çalışmalarımız vatandaşımızın daha temiz bir ortamda yaşam sürmesi adına. Çevresine, evinin önüne, işyerinin önüne sahip çıkarak, koruyarak, temiz tutarak bize destek olan bütün halkımızı, esnafımızı ve ekiplerimizi kutluyorum." şeklinde konuştu. Çalışma hayatında bulunmaktan memnun olduklarını belirten kadınlar ise "Temizlik konusuna yabancı değiliz. Severek ve memnuniyetle yapıyoruz. Burada çalışarak evimizin geçimine katkı sağlıyoruz." dediler.

Yüreğir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün kadınlardan oluşturarak kurduğu ekip ilçenin tüm sokaklarında bahar temizliği yapıyor. Kadın elinin değdiği her işin bariz bir farkının olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Kadınlarımızın titiz ve üstün gayretiyle Yüreğir sokakları artık çok daha temiz. Ekiplerimizi kutluyorum." dedi.

Yüreğir sokaklarının kadın elinin değmesiyle daha temiz bir çehreye kavuştuğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Baharla birlikte güzel ve sıcak havanın etkisiyle kışın eve hapsolan çocuklarımız park ve sokakta oyunlar oynamayı, vatandaşlarımızda evlerinden dışarı çıkmayı tercih ediyor. Bütün mücadelemiz, gayretimiz, çalışmalarımız vatandaşımızın daha temiz bir ortamda yaşam sürmesi adına. Çevresine, evinin önüne, işyerinin önüne sahip çıkarak, koruyarak, temiz tutarak bize destek olan bütün halkımızı, esnafımızı ve ekiplerimizi kutluyorum." şeklinde konuştu.

Çalışma hayatında bulunmaktan memnun olduklarını belirten kadınlar ise "Temizlik konusuna yabancı değiliz. Severek ve memnuniyetle yapıyoruz. Burada çalışarak evimizin geçimine katkı sağlıyoruz." dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.