Yüreğir’de CHP’ye büyük katılım

GÜNDEM 21.04.2019 - 16:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1960+ kez okundu.
 

Yüreğir’de CHP’ye büyük katılım

    Yüreğir’de yüzlerce kişi CHP’ye katıldı. CHP’nin önceki dönem Adana İl Başkan Yardımcısı Sait Doğan ve ekibininin yaptığı çalışmayla partiye katılanlar için ilçe başkanlığında tören düzenlendi. DEVAM EDECEK Törende CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, Yüreğir İlçe Başkanı Mehmet Alyar, meclis üyeleri Aziz Aslan, Aydın Baş, il eski başkanı Emrah Kozay da hazır bulundu. Sait Doğan, “Her zaman partimin emrindeyim. Partimize yapılan bu büyük katılım nedeniyle mutluyum. Katılımlar devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Yüreğir’de 380 kişi CHP’ye katıldı.   

 

 

Yüreğir’de yüzlerce kişi CHP’ye katıldı. CHP’nin önceki dönem Adana İl Başkan Yardımcısı Sait Doğan ve ekibininin yaptığı çalışmayla partiye katılanlar için ilçe başkanlığında tören düzenlendi.

DEVAM EDECEK

Törende CHP Adana milletvekili Orhan Sümer, Yüreğir İlçe Başkanı Mehmet Alyar, meclis üyeleri Aziz Aslan, Aydın Baş, il eski başkanı Emrah Kozay da hazır bulundu. Sait Doğan, “Her zaman partimin emrindeyim. Partimize yapılan bu büyük katılım nedeniyle mutluyum. Katılımlar devam edecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Yüreğir’de 380 kişi CHP’ye katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.