YÜREĞİR'DE ÇOK ÖZEL ASKER KINASI YAPILDI

GÜNDEM 05.11.2018 - 16:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1741+ kez okundu.
 

YÜREĞİR'DE ÇOK ÖZEL ASKER KINASI YAPILDI

  Yüreğir Belediyesi ile ''Gönüllü Anneler'' işbirliği ile   asker kamuflajı giyen  çoğu down sendromlu 30 engelli gence Hayme Ana Kına Konağında asker kınası yakıldı.Duygusal anların yaşandığı kına eğlencesinde aileler ve engelliler askeri kıyafet giyerek  bir günde olsa asker olmanın sevincini yaşadılar. Kına Etkinliğine AK Parti MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile aileler katıldı.   Kına etkinliğine katılanların ellerine AK Parti MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ile birlikte kına yakan Başkan Çelikcan engelli gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Herkesin  birer engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Çelikcan ''İnsan severse her şeyi başarabilir. Bu arkadaşlarımız 1 günde olsa asker olmak istediler. O güzel duyguyu yaşamak istediler. Bu yavrularımız özel insanlar, aileleri de özel aile olarak görüyorum. Erkek çocuklarımıza asker kınası yakmak istedik. Kına mutluluktur, sevgidir. Asker kınası geleneğimizde çok önemli yer tutar. Çocuklarımızı kınalayarak vatan millet sevgisi adına askere göndeririz. Bu özel çocuklarımıza ve ailelerine bu duyguyu yaşatmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.   Çocuklarının biz de varız, bizde asker olmak istiyoruz dedikleri için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini, bunun için kendilerine her türlü desteği sağlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden Gönüllü Anneler Topluluğu yaptıkları açıklamada ''Her erkek çocuğunun hayali asker olmaktır. Bu özel çocuklarımız ve aileleri ne mezuniyet yaşayacaklar, ne de asker olabilecekler. Biz bu güzel duyguyu yaşatmak için bu etkinliği gerçekleştirdik.'' dediler.   Aileler ve askeri giysi giyen engelli gençler davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler. ''En büyük asker bizim asker" sloganıyla 30 engelli gence  asker kınası yakıldı.  Başkan Çelikcan eğlencelerine eşlik etti.

 

Yüreğir Belediyesi ile ''Gönüllü Anneler'' işbirliği ile   asker kamuflajı giyen  çoğu down sendromlu 30 engelli gence Hayme Ana Kına Konağında asker kınası yakıldı.Duygusal anların yaşandığı kına eğlencesinde aileler ve engelliler askeri kıyafet giyerek  bir günde olsa asker olmanın sevincini yaşadılar. Kına Etkinliğine AK Parti MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile aileler katıldı.

 

Kına etkinliğine katılanların ellerine AK Parti MKYK Üyesi Yavuz Subaşı ile birlikte kına yakan Başkan Çelikcan engelli gençlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Herkesin  birer engelli adayı olduğunu ifade eden Başkan Çelikcan ''İnsan severse her şeyi başarabilir. Bu arkadaşlarımız 1 günde olsa asker olmak istediler. O güzel duyguyu yaşamak istediler. Bu yavrularımız özel insanlar, aileleri de özel aile olarak görüyorum. Erkek çocuklarımıza asker kınası yakmak istedik. Kına mutluluktur, sevgidir. Asker kınası geleneğimizde çok önemli yer tutar. Çocuklarımızı kınalayarak vatan millet sevgisi adına askere göndeririz. Bu özel çocuklarımıza ve ailelerine bu duyguyu yaşatmak istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

 

Çocuklarının biz de varız, bizde asker olmak istiyoruz dedikleri için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini, bunun için kendilerine her türlü desteği sağlayan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür eden Gönüllü Anneler Topluluğu yaptıkları açıklamada ''Her erkek çocuğunun hayali asker olmaktır. Bu özel çocuklarımız ve aileleri ne mezuniyet yaşayacaklar, ne de asker olabilecekler. Biz bu güzel duyguyu yaşatmak için bu etkinliği gerçekleştirdik.'' dediler.

 

Aileler ve askeri giysi giyen engelli gençler davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlendiler. ''En büyük asker bizim asker" sloganıyla 30 engelli gence  asker kınası yakıldı.  Başkan Çelikcan eğlencelerine eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.