“YÜREĞİR’DE YAŞAMAK GÜZEL” OLABİLİR!

GÜNDEM 05.07.2018 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2052+ kez okundu.
 

“YÜREĞİR’DE YAŞAMAK GÜZEL” OLABİLİR!

CHP Adana İl Eski Yöneticisi Sait Doğan:
ADANA / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl eski yöneticisi Sait Doğan, şehrin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına daha yaşanabilir hale gelmesinin gerektiğini söyledi. Doğan, Yüreğir ile şehrin kuzeyindeki Çukurova’nın ekonomik ve sosyal yönden farklı olmasının bu ilçede ‘yaşanabilirlik seviyesini’ düşürmemesi gerektiğini bildirdi. Doğan, “Yüreğir’de yaşamak daha güzel olabilir” dedi. AK PARTİ KAN KAYBEDİYOR Doğan, Egemen Gazetesi’ne gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 24 Haziran seçimlerinin halkın tercihlerini gözler önüne serdiğine dikkat çeken Doğan, 16 yıldan bu yana yönetimde olan AK Parti’nin-lideriyle arasında oluşan oy farkına dikkat çekti. Doğan, son seçimlerde AK Parti’nin Yüreğir’de bir önceki seçime göre oylarının düştüğünü hatırlattı. “PRESTİJLİ BULVAR VE CADDELERİMİZ OLMALI” Adana’nın büyükşehir olduğu günden bu yana Büyükşehir ve ilçe belediyeleri arasındaki koordinasyonsuzluğun şehri zaman zaman içinden çıkılmaz hale getirdiğini anlatan Doğan, “Yüreğir’de, Mithat Özsan Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kozan yolu gibi şehrin ana arterlerini bağlayan yollar var. Ancak bundan ne halk ne esnaf yeterince faydalanamıyor. Bugün bile şehrin en lüks bilinen yerlerinde bulunmayan bu arterlerin yeterince değerlendirildiğini söylemek zordur. Bu bulvar ve caddeleri şehrin prestijli yerleri haline getirebiliriz. Yüreğirli, şehrin geri kalmışlığının tüm bedelini ödeyemez” dedi. “İYİ YAŞAMAK HERKESİN HAKKI” Her vatandaşın yaşadığı her yerde en iyi şekilde yaşaması gerektiğini anlatan Doğan, bunun da yerel yönetimlerle sağlanabileceğini dile getirdi. Son seçimlerde AK Parti’nin Yüreğir’de bir önceki seçime göre oylarının düştüğünü hatırlatan Doğan, şunları kaydetti: “CHP, Yüreğir’de yapacağı halkı kucaklayıcı buluşmalarla toplumsal uzlaşmayı da yerel yönetimler de büyük bir başarıyı da burada yaşatabilir” dedi. “UMUT VAAT EDEN ADAYLARLA YOLA ÇIKMALI” CHP’nin yaklaşan yerel seçimler öncesi halkın sevdiği ve tabanda destek gören adaylara öncelik vermesi gerektiğine dikkat çeken Doğan, “Her işin bir başlangıç noktası vardır. CHP, bugün; kendini her yönden daha ileriye taşıyacak bir vizyona sahiptir. Yerel seçimlere 9 aylık kısa bir süre kalmıştır. Bu zaman iyi değerlendirilmeli, partinin yerel seçimlerde önünü açacak ilerisi için umut vaat eden adaylarla yola çıkılmalıdır. Geleceği planlamak için bugünden tezi yoktur.” (EGEMEN)
CHP Adana İl Eski Yöneticisi Sait Doğan:

ADANA / Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl eski yöneticisi Sait Doğan, şehrin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına daha yaşanabilir hale gelmesinin gerektiğini söyledi. Doğan, Yüreğir ile şehrin kuzeyindeki Çukurova’nın ekonomik ve sosyal yönden farklı olmasının bu ilçede ‘yaşanabilirlik seviyesini’ düşürmemesi gerektiğini bildirdi. Doğan, “Yüreğir’de yaşamak daha güzel olabilir” dedi.

AK PARTİ KAN KAYBEDİYOR

Doğan, Egemen Gazetesi’ne gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 24 Haziran seçimlerinin halkın tercihlerini gözler önüne serdiğine dikkat çeken Doğan, 16 yıldan bu yana yönetimde olan AK Parti’nin-lideriyle arasında oluşan oy farkına dikkat çekti. Doğan, son seçimlerde AK Parti’nin Yüreğir’de bir önceki seçime göre oylarının düştüğünü hatırlattı.

“PRESTİJLİ BULVAR VE CADDELERİMİZ OLMALI”

Adana’nın büyükşehir olduğu günden bu yana Büyükşehir ve ilçe belediyeleri arasındaki koordinasyonsuzluğun şehri zaman zaman içinden çıkılmaz hale getirdiğini anlatan Doğan, “Yüreğir’de, Mithat Özsan Bulvarı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Kozan yolu gibi şehrin ana arterlerini bağlayan yollar var. Ancak bundan ne halk ne esnaf yeterince faydalanamıyor. Bugün bile şehrin en lüks bilinen yerlerinde bulunmayan bu arterlerin yeterince değerlendirildiğini söylemek zordur. Bu bulvar ve caddeleri şehrin prestijli yerleri haline getirebiliriz. Yüreğirli, şehrin geri kalmışlığının tüm bedelini ödeyemez” dedi.

“İYİ YAŞAMAK HERKESİN HAKKI”

Her vatandaşın yaşadığı her yerde en iyi şekilde yaşaması gerektiğini anlatan Doğan, bunun da yerel yönetimlerle sağlanabileceğini dile getirdi. Son seçimlerde AK Parti’nin Yüreğir’de bir önceki seçime göre oylarının düştüğünü hatırlatan Doğan, şunları kaydetti: “CHP, Yüreğir’de yapacağı halkı kucaklayıcı buluşmalarla toplumsal uzlaşmayı da yerel yönetimler de büyük bir başarıyı da burada yaşatabilir” dedi.

“UMUT VAAT EDEN ADAYLARLA YOLA ÇIKMALI”

CHP’nin yaklaşan yerel seçimler öncesi halkın sevdiği ve tabanda destek gören adaylara öncelik vermesi gerektiğine dikkat çeken Doğan, “Her işin bir başlangıç noktası vardır. CHP, bugün; kendini her yönden daha ileriye taşıyacak bir vizyona sahiptir. Yerel seçimlere 9 aylık kısa bir süre kalmıştır. Bu zaman iyi değerlendirilmeli, partinin yerel seçimlerde önünü açacak ilerisi için umut vaat eden adaylarla yola çıkılmalıdır. Geleceği planlamak için bugünden tezi yoktur.” (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.