YÜREĞİR'DEN ASKERE DESTEK ZİYARETİ

GÜNDEM 12.03.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2439+ kez okundu.
 

YÜREĞİR'DEN ASKERE DESTEK ZİYARETİ

  Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Zeytindalı Operasyonuna katılan askerlere destek vermek amacıyla 500 Yüreğirli vatandaş, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Hassa'da askeri birliği ziyaret etti. Cephede savaşan Mehmetçiklerimize cezerye, taşınabilir sarz cihazı hediye götürdü. Cezeryeler Hassa Kaymakamlığına teslim edildi. Yüreğirli vatandaşlar ise Adana'ya özgü ev yemekleri yapıp, teröristlerle  kahramanca mücadele veren askerlerimize ikram ettiler. Başkan Çelikcan'ı uzun yıllar Yüreğir'de görev yapan Binbaşı Sadık Tatar karşıladı. Zeytindalı Operasyonu Şehitleri ve tüm şehitler için kuranı kerim okundu. Yüreğirli vatandaşlar kendi elleriyle hazırladığı yiyecekleri mehmetciklere ikram ettiler. Yüreğirli vatandaşlarla birlikte Mehmetçiklere ve polislere destek vermek amacıyla sınıra giden Başkan Çelikcan ''Mehmetçiklerimiz huzurumuz ve güvenimiz için mücadele ediyorlar. Bizler huzur içinde yaşamlarımızı sürdürüyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Tüm Türkiye Mehmetçiklerimizin ve polisimizin  yanındadır.  Zeytindalı Operasyonunda ordumuza Adana'dan sevgi ve dua getirdik. Askerlerimize destek vermek amacıyla herkes buraya gelmek istiyor.Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Ordumuz teröristleri bölgeden temizledikten oraları gerçek sahiplerine teslim edeceklerdir. Tüm Türkiye'nin kalbi Mehmetçiklerimiz için atıyor. Herkes buraya gelmek istiyor. Biz muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza moral desteği vermek amacıyla buraya geldik. Biz bir ve bütünlüğümüzü sürdürdüğümüz sürece oynanan bütün oyunlar boşa çıkacaktır.'' şeklinde konuştu. BİNBAŞI TATAR TEŞEKKÜR ETTİ Jandarma Binbaşı Sadık Tatar ise Yüreğirli vatandaşlara uzun yıllar hizmet ettiğini ve buraya gelmelerinden  dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ''Yüreğir'de 5 yıl görev yaptım. Çok güzel anılarımız oldu. Mehmetçiğe moral vermek üzere buraya gelmelerinden dolayı çok mutlu oldum. Başta Yüreğir Belediye Başkanımız olmak üzere muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza, sivil toplum örgütlerine, meclis üyelerimize ve  vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum.'' dedi.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Zeytindalı Operasyonuna katılan askerlere destek vermek amacıyla 500 Yüreğirli vatandaş, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte Hassa'da askeri birliği ziyaret etti. Cephede savaşan Mehmetçiklerimize cezerye, taşınabilir sarz cihazı hediye götürdü. Cezeryeler Hassa Kaymakamlığına teslim edildi. Yüreğirli vatandaşlar ise Adana'ya özgü ev yemekleri yapıp, teröristlerle  kahramanca mücadele veren askerlerimize ikram ettiler. Başkan Çelikcan'ı uzun yıllar Yüreğir'de görev yapan Binbaşı Sadık Tatar karşıladı. Zeytindalı Operasyonu Şehitleri ve tüm şehitler için kuranı kerim okundu. Yüreğirli vatandaşlar kendi elleriyle hazırladığı yiyecekleri mehmetciklere ikram ettiler.

Yüreğirli vatandaşlarla birlikte Mehmetçiklere ve polislere destek vermek amacıyla sınıra giden Başkan Çelikcan ''Mehmetçiklerimiz huzurumuz ve güvenimiz için mücadele ediyorlar. Bizler huzur içinde yaşamlarımızı sürdürüyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Tüm Türkiye Mehmetçiklerimizin ve polisimizin  yanındadır.  Zeytindalı Operasyonunda ordumuza Adana'dan sevgi ve dua getirdik. Askerlerimize destek vermek amacıyla herkes buraya gelmek istiyor.Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Ordumuz teröristleri bölgeden temizledikten oraları gerçek sahiplerine teslim edeceklerdir.

Tüm Türkiye'nin kalbi Mehmetçiklerimiz için atıyor. Herkes buraya gelmek istiyor. Biz muhtarlarımız ve vatandaşlarımıza moral desteği vermek amacıyla buraya geldik. Biz bir ve bütünlüğümüzü sürdürdüğümüz sürece oynanan bütün oyunlar boşa çıkacaktır.'' şeklinde konuştu.

BİNBAŞI TATAR TEŞEKKÜR ETTİ

Jandarma Binbaşı Sadık Tatar ise Yüreğirli vatandaşlara uzun yıllar hizmet ettiğini ve buraya gelmelerinden  dolayı çok mutlu olduklarını belirterek ''Yüreğir'de 5 yıl görev yaptım. Çok güzel anılarımız oldu. Mehmetçiğe moral vermek üzere buraya gelmelerinden dolayı çok mutlu oldum. Başta Yüreğir Belediye Başkanımız olmak üzere muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza, sivil toplum örgütlerine, meclis üyelerimize ve  vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum.'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.