YÜREĞİR’E 8 YILDA 15 SPOR TESİSİ

SPOR 03.08.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

YÜREĞİR’E 8 YILDA 15 SPOR TESİSİ

  Sportif ve sağlıklı bir gençlik için ‘Her Mahalleye Bir Spor Tesisi’ hedefi ile başlatılan projeler kapsamında Yüreğir spor tesisleri ile donatılıyor. Yüreğir’de, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın her mahalleye bir spor tesisi hayali adım adım gerçekleşiyor. Büyük fedakârlıklarla başlatılan dev projeler mahallelerde özellikle genç nüfusu uyuşturucu ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli bir amaca da hizmet ediyor.   SPORLA SAĞLIKLI NESİLLER Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'i spor tesisleri ile donatıyor. 15 spor tesisini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çelikcan Yüreğir’i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi. Gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla Başkan Çelikcan'ın başlattığı proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Yakın zamanda tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Solaklı, Camili, Çamlıbel, Akpınar, Yakapınar, Çağırkanlı, Ali Hocalı, Belören, Ağzıbüyük ve Şıhmurat Mahallelerimizde halı saha ve spor tesisi çalışmalarımız tamamlandı.   YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU Göreve geldikten sonra Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı karşısına yeni bir spor kompleksi daha kazandırıyor. İçerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness alanı, bowling alanı, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvaleti olan yeni spor kompleksinin hazırlıkları devam ediyor. PTT Evleri Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu projesinin ihale çalışmaları da tamamlanmak üzere.   HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR YÜREĞİR Yüreğir’in daha yaşanabilir bir ilçeye dönüşmesi için bütün gayretleri ile çalıştıklarının altını çizen Başkan Çelikcan “Hizmet skalamızı geniş tutuyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız hatta yeni doğanlarımız farklı etkinliklerimizle belediyemizin hizmetlerinden yararlanıyor. Spor tesisi projelerimizle de gençlerimizi sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedefliyoruz. İlçemizi spor tesisleri ile donatıyoruz. Sporla meşgul olan gençlerimiz ve çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını daha iyi şekilde değerlendirecekler.”dedi.              

 

Sportif ve sağlıklı bir gençlik için ‘Her Mahalleye Bir Spor Tesisi’ hedefi ile başlatılan projeler kapsamında Yüreğir spor tesisleri ile donatılıyor. Yüreğir’de, Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın her mahalleye bir spor tesisi hayali adım adım gerçekleşiyor. Büyük fedakârlıklarla başlatılan dev projeler mahallelerde özellikle genç nüfusu uyuşturucu ve sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için önemli bir amaca da hizmet ediyor.

 

SPORLA SAĞLIKLI NESİLLER

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir'i spor tesisleri ile donatıyor. 15 spor tesisini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Çelikcan Yüreğir’i spor tesisleri ile donatarak gençleri sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedeflediklerini söyledi. Gençleri spor yapmaya yönlendirmek amacıyla Başkan Çelikcan'ın başlattığı proje kapsamında daha önce PTT Evleri Mahallesi'ne 2, Sarıçam Mahallesi'ne 1 ve Levent Mahallesi'ne 1 adet olmak üzere 4 adet halı saha yapıldı. Yakın zamanda tamamlanan Doğankent Mahallesi Spor Tesisi ise Yüreğirli sporseverlere hizmet vermeye başladı. Solaklı, Camili, Çamlıbel, Akpınar, Yakapınar, Çağırkanlı, Ali Hocalı, Belören, Ağzıbüyük ve Şıhmurat Mahallelerimizde halı saha ve spor tesisi çalışmalarımız tamamlandı.

 

YÜREĞİR'İN İLK KAPALI YÜZME HAVUZU

Göreve geldikten sonra Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Atakent Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı karşısına yeni bir spor kompleksi daha kazandırıyor. İçerisinde yüzme havuzu, voleybol, basketbol sahası ve tribünleri, fitness alanı, bowling alanı, masa tenisi alanı, kafeterya ve büfesi olan bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı tasarlanmış duşu, soyunma odası ve tuvaleti olan yeni spor kompleksinin hazırlıkları devam ediyor. PTT Evleri Mahallesi Kapalı Yüzme Havuzu projesinin ihale çalışmaları da tamamlanmak üzere.

 

HEDEF DAHA YAŞANABİLİR BİR YÜREĞİR

Yüreğir’in daha yaşanabilir bir ilçeye dönüşmesi için bütün gayretleri ile çalıştıklarının altını çizen Başkan Çelikcan “Hizmet skalamızı geniş tutuyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız hatta yeni doğanlarımız farklı etkinliklerimizle belediyemizin hizmetlerinden yararlanıyor. Spor tesisi projelerimizle de gençlerimizi sokağın olumsuz etkisinden uzak tutmayı hedefliyoruz. İlçemizi spor tesisleri ile donatıyoruz. Sporla meşgul olan gençlerimiz ve çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını daha iyi şekilde değerlendirecekler.”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.