“Yüreğir’i Yüreğirli yönetmeli”

GÜNDEM 18.10.2018 - 17:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2085+ kez okundu.
 

“Yüreğir’i Yüreğirli yönetmeli”

  Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Yüreğir belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıklayan ilk isimlerden biri de gazeteci Mustafa Ucum oldu.  DIŞARIDAN GELİP YÖNETİYORLAR Gazeteci Mustafa Ucum, “Bizi Seyhan’dan, Çukurova’dan gelip yönetiyorlar. Başka ilçelerde yaşayan, Yüreğir’le alakası olmayanlar bile meclis üyeliği yapıyor. Artık Yüreğir’i Yüreğirliler yönetmeli” dedi.  HER ŞEY YÜREĞİR İÇİN Proje üretecek, halkın taleplerini meclise taşıyacak potansiyeli olan birçok ismin Yüreğir’de yaşadığını söyleyen Ucum, “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, ilçeme hizmet vermek için yola çıktım. Her şey Yüreğir için ”diye konuştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Yüreğir belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıklayan ilk isimlerden biri de gazeteci Mustafa Ucum oldu. 
DIŞARIDAN GELİP YÖNETİYORLAR
Gazeteci Mustafa Ucum, “Bizi Seyhan’dan, Çukurova’dan gelip yönetiyorlar. Başka ilçelerde yaşayan, Yüreğir’le alakası olmayanlar bile meclis üyeliği yapıyor. Artık Yüreğir’i Yüreğirliler yönetmeli” dedi. 
HER ŞEY YÜREĞİR İÇİN
Proje üretecek, halkın taleplerini meclise taşıyacak potansiyeli olan birçok ismin Yüreğir’de yaşadığını söyleyen Ucum, “Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, ilçeme hizmet vermek için yola çıktım. Her şey Yüreğir için ”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.