YÜREĞİR'İN İLK KINA KONAĞI ''HAYME ANA''AÇILIYOR

GÜNDEM 13.09.2018 - 14:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 10140+ kez okundu.
 

YÜREĞİR'İN İLK KINA KONAĞI ''HAYME ANA''AÇILIYOR

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştiren Başkan Çelikcan bir ilke daha imza atıyor.Yüreğirli vatandaşların acılarına ve sevinçlerine her zaman ortak olduklarını belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Osmanlı-Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen kına konaklarının ilkini 15 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 18.30'da Adana Milletvekilimiz ve önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun katılımı ile  hizmete açılacağını söyledi. Başkan Çelikcan ''Kına Konaklarımızın bir tanesini Yavuzlar Mahallemizde tamamladık. Diğeri ise Cumhuriyet Mahallemizde yapılıyor. Vatandaşlarımız sokakta kına yapmaktan kurtulacaklar. Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.'' dedi.   Cumartesi günü saat 18.30'da açılışını yapacağımız "Hayme Ana" kına konağının açılışında geleneksel kına etkinliğinin de gerçekleştirileceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Hizmete açacağımız kına konakları ile vatandaşlarımız artık kınalarını sokaklarda değil nezih ortamlarda, kına konaklarımızda yapacaklardır. Ne yapıyorsak vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için yapıyoruz.'' şeklinde konuştu.   Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İnsana dokunan ve insan odaklı ürettiğimiz projelerle çeşitli kurum ve kuruluşlardan ödüle layık görüldük. Uyguladığımız bir çok yeni proje diğer belediyelerimiz tarafından da örnek alınıp uygulanıyor. Amacımız insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir.'' dedi.    

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştiren Başkan Çelikcan bir ilke daha imza atıyor.Yüreğirli vatandaşların acılarına ve sevinçlerine her zaman ortak olduklarını belirten Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Osmanlı-Selçuklu Mimarisi ile inşa edilen kına konaklarının ilkini 15 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 18.30'da Adana Milletvekilimiz ve önceki dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'nun katılımı ile  hizmete açılacağını söyledi. Başkan Çelikcan ''Kına Konaklarımızın bir tanesini Yavuzlar Mahallemizde tamamladık. Diğeri ise Cumhuriyet Mahallemizde yapılıyor. Vatandaşlarımız sokakta kına yapmaktan kurtulacaklar. Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.'' dedi.

 

Cumartesi günü saat 18.30'da açılışını yapacağımız "Hayme Ana" kına konağının açılışında geleneksel kına etkinliğinin de gerçekleştirileceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Hizmete açacağımız kına konakları ile vatandaşlarımız artık kınalarını sokaklarda değil nezih ortamlarda, kına konaklarımızda yapacaklardır. Ne yapıyorsak vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için yapıyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'de sosyal ve kültürel belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''İnsana dokunan ve insan odaklı ürettiğimiz projelerle çeşitli kurum ve kuruluşlardan ödüle layık görüldük. Uyguladığımız bir çok yeni proje diğer belediyelerimiz tarafından da örnek alınıp uygulanıyor. Amacımız insanlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektir.'' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.