YÜREĞİR KÜLTÜREVLERİ’NDE TERCİH HEYECANI

EĞİTİM 21.07.2017 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1575+ kez okundu.
 

YÜREĞİR KÜLTÜREVLERİ’NDE TERCİH HEYECANI

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri'nde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler tercihlerini yine Kültürevleri öğretmenlerinin rehberliğinde yapıyor.
14 Temmuz'da başlayan TEOG tercihleri ile öğrencilerde ve ailelerde heyecan üst seviyeye çıktı. İstediği liseyi kazanabilmek için bir yıl boyunca emek veren ve zorlu sınavlara giren öğrenciler şimdi ise e okul ile TEOG tercihlerini yapıyor. Yüreğir Belediyesi Kültürevleri'nde yıl boyunca TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler tercihlerini yine Kültürevleri öğretmenleri rehberliğinde yapıyor. İstediği lisenin hayalini kuran öğrencilerin tercihlerinde yardımcı olan Kültürevleri öğretmenleri bu nedenle yoğun bir hafta yaşadılar.   BAŞKAN ÇELİKCAN: “KÜLTÜREVLERİMİZ EĞİTİM YUVASI” Kültürevleri’nin birer eğitim yuvası olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah emeklerinin karşılığını alarak istedikleri okullara yerleşebilirler. Uzun soluklu bir çalışma temposunun ardından şimdi tatlı bir heyecan içerisindeler. Bir yıl boyunca Kültürevlerimizde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize tercih konusunda da öğretmenlerimiz yardımcı olmaya devam ediyor. 24 Temmuz tercihler için son gün. Ben bütün yavrularımıza bir kez daha başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yüreğir Belediyesi Kültürevleri'nde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler tercihlerini yine Kültürevleri öğretmenlerinin rehberliğinde yapıyor.

14 Temmuz'da başlayan TEOG tercihleri ile öğrencilerde ve ailelerde heyecan üst seviyeye çıktı. İstediği liseyi kazanabilmek için bir yıl boyunca emek veren ve zorlu sınavlara giren öğrenciler şimdi ise e okul ile TEOG tercihlerini yapıyor. Yüreğir Belediyesi Kültürevleri'nde yıl boyunca TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler tercihlerini yine Kültürevleri öğretmenleri rehberliğinde yapıyor. İstediği lisenin hayalini kuran öğrencilerin tercihlerinde yardımcı olan Kültürevleri öğretmenleri bu nedenle yoğun bir hafta yaşadılar.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN: “KÜLTÜREVLERİMİZ EĞİTİM YUVASI”

Kültürevleri’nin birer eğitim yuvası olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah emeklerinin karşılığını alarak istedikleri okullara yerleşebilirler. Uzun soluklu bir çalışma temposunun ardından şimdi tatlı bir heyecan içerisindeler. Bir yıl boyunca Kültürevlerimizde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize tercih konusunda da öğretmenlerimiz yardımcı olmaya devam ediyor. 24 Temmuz tercihler için son gün. Ben bütün yavrularımıza bir kez daha başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.