YÜREĞİR YENİ TESİSLERE KAVUŞUYOR

TURİZM 22.03.2018 - 14:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1683+ kez okundu.
 

YÜREĞİR YENİ TESİSLERE KAVUŞUYOR

  Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandıran Başkan Çelikcan Cumhuriyet Mahallesi'ne yeni tesisler kazandırıyor. 25 dönüm alan üzerine kına konağı, yüzme havuzu ve park yapılıyor. Tesislerin inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelikcan inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini ve kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.    2 ADET KINA KONAĞI YAPILIYOR   Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılan kına konağı, yüzme havuzu ve parkın bir bütünlük arz ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğirli vatandaşlarımız kınalarını Osmanlı, Selçuklu Mimarisi ile yaptığımız kına konaklarında yapacaklardır. Yazın sıcaktan ve tozdan, kışın ise soğuktan ve çamurdan kurtulacaklardır. En önemlisi ise sokaklardaki gürültü kirliliği ortadan kalkacaktır. Mutlu günlerini nezih ortamlarda yaşayacaklardır. '' diyerek Cumhuriyet Mahallesi ve Mithat Özsan Bulvarında kına konağı inşaatlarını  hızla devam ettiğini belirtti.   YÜZME HAVUZU VE PARK'DA YAPILACAK   Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılan park ve yüzme havuzunun bölgenin önemli bir eksikliğini gidereceğini belirten Başkan Çelikcan '' Göreve geldiğimiz günden bu yana Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık. 25 dönüm alan üzerine yapılan kına konağı, yüzme havuzu ve park bölgede önemli bir eksikliği giderecektir. Yapılan yüzme havuzu ile kanallarda boğulma oranı  azalacaktır. Parkta ise çocuklarımız güvenle oynayacaklardır. Yapılan tesislerden bütün vatandaşlarımız faydalanacaktır. Yapılan eserler yıllarca Yüreğir halkının hizmetinde olacaktır.'' şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandıran Başkan Çelikcan Cumhuriyet Mahallesi'ne yeni tesisler kazandırıyor. 25 dönüm alan üzerine kına konağı, yüzme havuzu ve park yapılıyor. Tesislerin inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çelikcan inşaatın büyük bir hızla devam ettiğini ve kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

 

 2 ADET KINA KONAĞI YAPILIYOR

 

Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılan kına konağı, yüzme havuzu ve parkın bir bütünlük arz ettiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Yüreğirli vatandaşlarımız kınalarını Osmanlı, Selçuklu Mimarisi ile yaptığımız kına konaklarında yapacaklardır. Yazın sıcaktan ve tozdan, kışın ise soğuktan ve çamurdan kurtulacaklardır. En önemlisi ise sokaklardaki gürültü kirliliği ortadan kalkacaktır. Mutlu günlerini nezih ortamlarda yaşayacaklardır. '' diyerek Cumhuriyet Mahallesi ve Mithat Özsan Bulvarında kına konağı inşaatlarını  hızla devam ettiğini belirtti.

 

YÜZME HAVUZU VE PARK'DA YAPILACAK

 

Cumhuriyet Mahallesi'ne yapılan park ve yüzme havuzunun bölgenin önemli bir eksikliğini gidereceğini belirten Başkan Çelikcan '' Göreve geldiğimiz günden bu yana Yüreğir'e sayısız kalıcı eserler kazandırdık. 25 dönüm alan üzerine yapılan kına konağı, yüzme havuzu ve park bölgede önemli bir eksikliği giderecektir. Yapılan yüzme havuzu ile kanallarda boğulma oranı  azalacaktır. Parkta ise çocuklarımız güvenle oynayacaklardır. Yapılan tesislerden bütün vatandaşlarımız faydalanacaktır. Yapılan eserler yıllarca Yüreğir halkının hizmetinde olacaktır.'' şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.