YÜREĞİR ZİRAAT ODASI BAŞKANI MEHMET AKIN DOĞAN, VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 05.05.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2299+ kez okundu.
 

YÜREĞİR ZİRAAT ODASI BAŞKANI MEHMET AKIN DOĞAN, VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ve Yüreğir Ziraat Odası Meclis Başkanı Şevket Uludağ, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Yüreğir ilçesindeki tarımsal faaliyetlerin genel durumunun konuşulduğu ziyarette Vali Elban, Yüreğir Ziraat Odasınca çıkarılan yıllık dergi hakkında  bilgi aldı. Adana’nın, tarım sektöründe ülkenin önde gelen kentlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Elban, kentin her bir noktasında tarımsal çeşitliliği arttırmak ve tarımdan elde edilecek geliri katlamak için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ise kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Elban’a teşekkür ettiğini belirtti. Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ve Yüreğir Ziraat Odası Meclis Başkanı Şevket Uludağ, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Yüreğir ilçesindeki tarımsal faaliyetlerin genel durumunun konuşulduğu ziyarette Vali Elban, Yüreğir Ziraat Odasınca çıkarılan yıllık dergi hakkında  bilgi aldı.

Adana’nın, tarım sektöründe ülkenin önde gelen kentlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Elban, kentin her bir noktasında tarımsal çeşitliliği arttırmak ve tarımdan elde edilecek geliri katlamak için tüm paydaşlarla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan ise kabulünden ve desteklerinden dolayı Vali Elban’a teşekkür ettiğini belirtti.

Yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından ziyaret son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.