YURTLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

SPOR 10.04.2019 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2044+ kez okundu.
 

YURTLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI TAMAMLANDI

  Adana’da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yurtlar Arası Futbol Turnuvasında Adana Erkek Yurdu Şampiyon olarak Niğde’de yapılacak İller Arası Turnuvada ilimizi temsil etmeye hak kazandı. Kozan Stadı Suni Çim Sahasında gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Kut’ül Amare Yurdunu mağlup eden Adana Erkek Yurdu, şampiyonluk sevincini yaşadı. Kemal Orhan; “Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu” Turnuva sonunda görüşlerini aktaran KYK Şube Müdürü Kemal Orhan şunları kaydetti. “Öğrencilerimizin sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan bu ve benzeri turnuvalar oldukça heyecanlı geçiyor. Hem takım ruhunu geliştiren, hem de farklı yurtlarımızda kalan öğrencilerimizi bir biriyle kaynaştıran maçlar sonunda kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu görmek biz idarecileri mutlu etmeye yetiyor. Bizlere bu güzel heyecanı ve duyguları yaşatan sporcu kardeşlerimi kutlarken, şampiyon olan Adana Erkek Yurdu Futbol takımımıza Niğde’de yapılacak İller Arası Futbol Turnuvasında başarılar diliyorum. Ayrıca Adana Gençlik ve Spor il Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ve çalışanlarına turnuva boyunca yapmış oldukları katkı, sundukları her türlü imkân için de içtenlikle teşekkür ediyorum." Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri KYK Şube Müdürü Kemal Orhan ve Yurt Müdürleri tarafından verildi.  

 

Adana’da Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Yurtlar Arası Futbol Turnuvasında Adana Erkek Yurdu Şampiyon olarak Niğde’de yapılacak İller Arası Turnuvada ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Kozan Stadı Suni Çim Sahasında gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Kut’ül Amare Yurdunu mağlup eden Adana Erkek Yurdu, şampiyonluk sevincini yaşadı.

Kemal Orhan; “Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu”

Turnuva sonunda görüşlerini aktaran KYK Şube Müdürü Kemal Orhan şunları kaydetti. “Öğrencilerimizin sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan bu ve benzeri turnuvalar oldukça heyecanlı geçiyor. Hem takım ruhunu geliştiren, hem de farklı yurtlarımızda kalan öğrencilerimizi bir biriyle kaynaştıran maçlar sonunda kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu görmek biz idarecileri mutlu etmeye yetiyor. Bizlere bu güzel heyecanı ve duyguları yaşatan sporcu kardeşlerimi kutlarken, şampiyon olan Adana Erkek Yurdu Futbol takımımıza Niğde’de yapılacak İller Arası Futbol Turnuvasında başarılar diliyorum. Ayrıca Adana Gençlik ve Spor il Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ve çalışanlarına turnuva boyunca yapmış oldukları katkı, sundukları her türlü imkân için de içtenlikle teşekkür ediyorum."

Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve ödülleri KYK Şube Müdürü Kemal Orhan ve Yurt Müdürleri tarafından verildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.