Yusuf BAŞ, ‘’Arı gibi’’ çalışıyor

SİYASET 23.02.2019 - 15:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2221+ kez okundu.
 

Yusuf BAŞ, ‘’Arı gibi’’ çalışıyor

  ‘’sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız’’ düsturuyla yola çıktıklarının altını çizen Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Çukurova  Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, sabahın ilk saatlerinden gece yarısına kadar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarını belirten Yusuf Baş, ‘’Çukurova’nın her mahallesinde güçlüyüz ve günden güne de güçlenmeye devam ediyoruz’’ dedi. ÇUKUROVA, ‘’ÜRETKEN VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’’ İLE TANIŞACAK Çukurova’nın, Adana’nın en güzide ilçesi olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’maalesef Çukurova hak ettiği gibi yönetilmiyor. Yatırımlar yerinde yapılmıyor. Sokaklarımız çok kötü. Sarıçam ilçemiz Çukurova’ya fark atmaya başladı. Kimseyi eleştirmek niyetinde değilim. Yalnız, görüyorum ki ; 1 Nisan’dan sonra çok çalışacağız ve Çukurova’yı  Üretken ve Gönül Belediyeciliği ile tanıştıracağız’’ şeklinde konuştu. ÇUKUROVA HİZMET HASRETİ ÇEKİYOR Çukurova’nın her yerini gezdiğini, gün boyu vatandaşların içinde olduğunu söyleyen Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş,’’ vatandaşlarımız aslında çok şey istemiyor.’ Pazar yerimiz, parklarımız, sokaklarımız temiz olsun’ diyor. Üzülerek ifade etmeliyim ki; Çukurova’da oturan vatandaşlarımız hizmet hasreti çekiyor. Ziyaretine gittiğimiz Çukurova’lı hemşehrilerimiz çeketimi koysam kazanırım mantığı ile hareket edenlere 31Mart’ta ders vereceklerini ifade ediyor. İnsanlarımız, biran önce üretken ve gönül belediyeciliği ile tanışacağı günü sayıyor’’ diye konuştu.  GÜNDE EN AZ 9 VEYA 10 PROGRAM Güne Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilciliklerini ziyaretle başladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Çukurova  Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, esnaf ziyaretleri, açık hava toplantıları ve ev toplantılarıyla dolu dolu bir seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.      

 

‘’sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız’’ düsturuyla yola çıktıklarının altını çizen Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Çukurova  Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, sabahın ilk saatlerinden gece yarısına kadar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılaştıklarını belirten Yusuf Baş, ‘’Çukurova’nın her mahallesinde güçlüyüz ve günden güne de güçlenmeye devam ediyoruz’’ dedi.

ÇUKUROVA, ‘’ÜRETKEN VE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’’ İLE TANIŞACAK

Çukurova’nın, Adana’nın en güzide ilçesi olduğunu ifade eden Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, ‘’maalesef Çukurova hak ettiği gibi yönetilmiyor. Yatırımlar yerinde yapılmıyor. Sokaklarımız çok kötü. Sarıçam ilçemiz Çukurova’ya fark atmaya başladı. Kimseyi eleştirmek niyetinde değilim. Yalnız, görüyorum ki ; 1 Nisan’dan sonra çok çalışacağız ve Çukurova’yı  Üretken ve Gönül Belediyeciliği ile tanıştıracağız’’ şeklinde konuştu.

ÇUKUROVA HİZMET HASRETİ ÇEKİYOR

Çukurova’nın her yerini gezdiğini, gün boyu vatandaşların içinde olduğunu söyleyen Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş,’’ vatandaşlarımız aslında çok şey istemiyor.’ Pazar yerimiz, parklarımız, sokaklarımız temiz olsun’ diyor. Üzülerek ifade etmeliyim ki; Çukurova’da oturan vatandaşlarımız hizmet hasreti çekiyor. Ziyaretine gittiğimiz Çukurova’lı hemşehrilerimiz çeketimi koysam kazanırım mantığı ile hareket edenlere 31Mart’ta ders vereceklerini ifade ediyor. İnsanlarımız, biran önce üretken ve gönül belediyeciliği ile tanışacağı günü sayıyor’’ diye konuştu.

 GÜNDE EN AZ 9 VEYA 10 PROGRAM

Güne Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilciliklerini ziyaretle başladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Çukurova  Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş, esnaf ziyaretleri, açık hava toplantıları ve ev toplantılarıyla dolu dolu bir seçim çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.