Yüzünüzden gülücük eksik olmasın çocuklar!

GÜNDEM 04.08.2020 - 12:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1615+ kez okundu.
 

Yüzünüzden gülücük eksik olmasın çocuklar!

  GÜLÜCÜK İçin +1 Gönüllü Topluluğu sosyal etkinliklerini sürdürüyor.  Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren, yardımseverlerin katkıları ile erzak dağıtan topluluk üyeleri, Kurban Bayramı’nda da engelli çocukların yüzünü güldürdü.  Gönüllü Anneler Topluluğu ile iyi bir birliktelik gerçekleştirdiklerini kaydeden Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Lideri Sevilay Kaplan, yüzleri güldürmek için büyük özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Kurban bayramında çocuklara kıyafet ve ayakkabı hediye ettik” dedi. Proje gönüllüsü Selda Dönergüneş ise, çocukların yüzlerindeki gülücükle çok mutlu olduklarını söyledi. Proje Sorumlusu Harun Kaplan, dayanışmanın önemine değinerek, hedeflerinin daha çok çocuğa ulaşmak olduğunu bildirdi.

 

GÜLÜCÜK İçin +1 Gönüllü Topluluğu sosyal etkinliklerini sürdürüyor. 
Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren, yardımseverlerin katkıları ile erzak dağıtan topluluk üyeleri, Kurban Bayramı’nda da engelli çocukların yüzünü güldürdü. 
Gönüllü Anneler Topluluğu ile iyi bir birliktelik gerçekleştirdiklerini kaydeden Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Lideri Sevilay Kaplan, yüzleri güldürmek için büyük özveriyle çalıştıklarını belirterek, “Kurban bayramında çocuklara kıyafet ve ayakkabı hediye ettik” dedi.
Proje gönüllüsü Selda Dönergüneş ise, çocukların yüzlerindeki gülücükle çok mutlu olduklarını söyledi. Proje Sorumlusu Harun Kaplan, dayanışmanın önemine değinerek, hedeflerinin daha çok çocuğa ulaşmak olduğunu bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.