ZABITA MISIN…?

07.06.2017 - 07:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1954+ kez okundu.
 

ZABITA MISIN…?

Adana’da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, pazarın önünde pikapla satış yapan bir karpuzcuya tekme tokat girişti. Zabıta ekipleri, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara da saldırmak istedi.
KARPUZCUNUN BOYNUNU SIKTI Olay, merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki kapalı semt pazarı yanında yaşandı. İddialara göre, karpuz satıcısına belediye ekipleri, evrak sorup buradan kaldırmasını istedi. Bu sırada karpuzcu ile zabıtalar arasında tartışma yaşandı. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından yaşanan tartışmada zabıta amiri, karpuzcunun boynuna sarılıp itekledi. Bu sırada 3-4 zabıta ekibini de olay yerine geldi. Zabıtalar, “Adam hırsızlık mı yapsın” diyen vatandaşlara da tepki gösterdi. POPİLS EKİPLERİ ZABITALARI YATIŞTIRAMADI Olayı polis ekipleri yatıştırmaya çalıştı. Polisler olduğu halde bile zabıtalar karpuz satıcısına saldırdı. Polis, zabıta ekiplerine “Geri çekilin, önümüzde adama saldırıyorsunuz” dedi. Şikayetçi zabıta ekipleri ile seyyar satıcının kimliklerini aldı. DARP NEYİN NESİ KURALI UYGULAYIN Zabıta ekiplerinin olayın ardından “Hal ekibini çağırın buna 10 bin lira ceza yazsın da görsün gününü” demesine ise vatandaşlar, “Bir kural varsa onu uygulayın, esnafa tekme tokat saldırmak ne oluyor” dedi. 
Adana’da Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, pazarın önünde pikapla satış yapan bir karpuzcuya tekme tokat girişti. Zabıta ekipleri, kendilerine tepki gösteren vatandaşlara da saldırmak istedi.

KARPUZCUNUN BOYNUNU SIKTI

Olay, merkez Çukurova ilçesi Kenan Evren Bulvarı üzerindeki kapalı semt pazarı yanında yaşandı. İddialara göre, karpuz satıcısına belediye ekipleri, evrak sorup buradan kaldırmasını istedi. Bu sırada karpuzcu ile zabıtalar arasında tartışma yaşandı. Karşılıklı küfürleşmelerin ardından yaşanan tartışmada zabıta amiri, karpuzcunun boynuna sarılıp itekledi. Bu sırada 3-4 zabıta ekibini de olay yerine geldi. Zabıtalar, “Adam hırsızlık mı yapsın” diyen vatandaşlara da tepki gösterdi.

POPİLS EKİPLERİ ZABITALARI YATIŞTIRAMADI

Olayı polis ekipleri yatıştırmaya çalıştı. Polisler olduğu halde bile zabıtalar karpuz satıcısına saldırdı. Polis, zabıta ekiplerine “Geri çekilin, önümüzde adama saldırıyorsunuz” dedi. Şikayetçi zabıta ekipleri ile seyyar satıcının kimliklerini aldı.

DARP NEYİN NESİ KURALI UYGULAYIN

Zabıta ekiplerinin olayın ardından “Hal ekibini çağırın buna 10 bin lira ceza yazsın da görsün gününü” demesine ise vatandaşlar, “Bir kural varsa onu uygulayın, esnafa tekme tokat saldırmak ne oluyor” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.