Zabıta ekiplerinden sıkı denetim

GÜNDEM 08.08.2019 - 14:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2184+ kez okundu.
 

Zabıta ekiplerinden sıkı denetim

  Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri,  yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki iş yerlerinde denetimlerini sıklaştırırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de sorumluluk alanındaki parkların bakımlarını yaptı. Seyhanlı’nın daha mutlu, huzurlu ve yüksek yaşam standartlarında yaşaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Seyhan Belediyesi ekipleri, Kurban bayramında da yurttaşların rahat etmesi için gerekli önlemleri aldı. YURTTAŞIN RAHATI İÇİN ZABITA’DA İZİNLER KALDIRILDI Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi denetimlerin aksamaması için tüm personelin izinlerini kaldırdı. Şekerci ve Unlu Mamül satan işletmeler, Gıda Mühendisleri eşliğinde denetleniyor. Zabıta ekipleri ayrıca Kurban kesim ve satış yerlerinde herhangi bir olay yaşanmaması için önlemlerini aldı. Her bayram öncesi ortaya çıkan ve duygu sömürüsü yapan dilencilere yönelik denetim ve önleme çalışması yapan Zabıta ekipleri bayram süresince çalışmalarını sürdürecek. “HALK SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATAN ÜRETİM VE SATIŞA İZİN YOK” Kurban bayramında Seyhanlıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketmesi için Zabıta ekipleri, Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler, Tatlı, çikolata, şekerleme imalathaneleri ile bu ürünlerin satışını yapan işletmelerle,  Kuruyemiş, fırın, ve restoranları denetledi. Denetimlerde, kullanılan gıda malzemeleri, kıyafet ve hijyen koşullarına uymayarak halk sağlığını hiçe sayanlar hakkında yasal işlem yapıldı. AKAY “HALK SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ” Halk sağlığını tehlikeye atacak hiçbir üretim ve satışa izin vermeyeceklerini vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Halkımızın,  hijyen kurallarına uygun üretilmiş güvenilir gıda tüketebilmeleri adına ekiplerimiz denetimlerini arttırarak sürdürüyor. Bu denetimlerde mevzuat uygun olmayan sağlıksız gıda üreten ve insan sağlığıyla oynayanlara fırsat vermeme konusunda kararlıyız. Mevzuata uymayarak halk sağlığını tehlikeye atan işletmelere yasal tedbirleri eksiksiz uygulayacağız” dedi. BAYRAM ÖNCESİ PARKLAR PIRIL PIRIL Bu arada Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise Seyhan Belediyesi sorumluluk alanındaki 232 parkta bakım çalışmasını tamamladı. Halkın rahat ve temiz ortamda bayramını geçirmesi için parklarda bulunan banklar, kamelyalar ve oyun alanları elden geçirildi. Atatürk Çocuk parkı ve Sanatçılar parkındaki havuzlarda restore edilerek yurttaşların kullanımına sunuldu.

 

Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri,  yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki iş yerlerinde denetimlerini sıklaştırırken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de sorumluluk alanındaki parkların bakımlarını yaptı.

Seyhanlı’nın daha mutlu, huzurlu ve yüksek yaşam standartlarında yaşaması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Seyhan Belediyesi ekipleri, Kurban bayramında da yurttaşların rahat etmesi için gerekli önlemleri aldı.

YURTTAŞIN RAHATI İÇİN ZABITA’DA İZİNLER KALDIRILDI

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesi denetimlerin aksamaması için tüm personelin izinlerini kaldırdı. Şekerci ve Unlu Mamül satan işletmeler, Gıda Mühendisleri eşliğinde denetleniyor. Zabıta ekipleri ayrıca Kurban kesim ve satış yerlerinde herhangi bir olay yaşanmaması için önlemlerini aldı. Her bayram öncesi ortaya çıkan ve duygu sömürüsü yapan dilencilere yönelik denetim ve önleme çalışması yapan Zabıta ekipleri bayram süresince çalışmalarını sürdürecek.

“HALK SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATAN ÜRETİM VE SATIŞA İZİN YOK”

Kurban bayramında Seyhanlıların daha temiz ve sağlıklı gıda tüketmesi için Zabıta ekipleri, Seyhan Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetimlerini sıkılaştırdı. Ekipler, Tatlı, çikolata, şekerleme imalathaneleri ile bu ürünlerin satışını yapan işletmelerle,  Kuruyemiş, fırın, ve restoranları denetledi. Denetimlerde, kullanılan gıda malzemeleri, kıyafet ve hijyen koşullarına uymayarak halk sağlığını hiçe sayanlar hakkında yasal işlem yapıldı.

AKAY “HALK SAĞLIĞINI HİÇE SAYANLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Halk sağlığını tehlikeye atacak hiçbir üretim ve satışa izin vermeyeceklerini vurgulayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Halkımızın,  hijyen kurallarına uygun üretilmiş güvenilir gıda tüketebilmeleri adına ekiplerimiz denetimlerini arttırarak sürdürüyor. Bu denetimlerde mevzuat uygun olmayan sağlıksız gıda üreten ve insan sağlığıyla oynayanlara fırsat vermeme konusunda kararlıyız. Mevzuata uymayarak halk sağlığını tehlikeye atan işletmelere yasal tedbirleri eksiksiz uygulayacağız” dedi.

BAYRAM ÖNCESİ PARKLAR PIRIL PIRIL

Bu arada Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise Seyhan Belediyesi sorumluluk alanındaki 232 parkta bakım çalışmasını tamamladı. Halkın rahat ve temiz ortamda bayramını geçirmesi için parklarda bulunan banklar, kamelyalar ve oyun alanları elden geçirildi. Atatürk Çocuk parkı ve Sanatçılar parkındaki havuzlarda restore edilerek yurttaşların kullanımına sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.