Zahide Badur İçin 3 Mevlidi Okutuldu

KÜLTÜR-SANAT 16.07.2017 - 15:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1564+ kez okundu.
 

Zahide Badur İçin 3 Mevlidi Okutuldu

  Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın vefat eden kayınvalidesi Zahide Badur için 3 mevlidi okutuldu.   ADANA-Tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde vefat eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eşi Nuray Karalar’ın annesi Zahide Badur için 3 mevlidi düzenlendi. 77 yaşında vefat eden 6 çocuk annesi merhumenin Yeşiloba Taziye Evi’nde düzenlen 3 yemeğine milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Adana’nın önde gelen isimleri, Badur ve Karalar ailelerinin sevenlerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.   Mevlit sonunda Başkan Karalar taziyeleri tek tek kabul etti ve kendilerini yalnız bırakmayarak gerek mevlide katılarak gerekse taziye ziyaretine gelerek acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.


 
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın vefat eden kayınvalidesi Zahide Badur için 3 mevlidi okutuldu.
 
ADANA-Tedavi gördüğü Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’nde vefat eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın eşi Nuray Karalar’ın annesi Zahide Badur için 3 mevlidi düzenlendi. 77 yaşında vefat eden 6 çocuk annesi merhumenin Yeşiloba Taziye Evi’nde düzenlen 3 yemeğine milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, Adana’nın önde gelen isimleri, Badur ve Karalar ailelerinin sevenlerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Mevlit sonunda Başkan Karalar taziyeleri tek tek kabul etti ve kendilerini yalnız bırakmayarak gerek mevlide katılarak gerekse taziye ziyaretine gelerek acılarını paylaşan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.