ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

SPOR 19.09.2018 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2411+ kez okundu.
 

ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

TFF 1. Lig’in iddialı takımlarından biri haline gelen Adana Demirspor, bugüne kadar oynadığı 5 karşılaşmada 10 puan toplamayı başardı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, “11 oyuncumuzun tamamı sahada yeni. Buna rağmen 10 puanımız var. Çok mu iyi, değil, çok mu kötü, değil. 5 maçta 10 puan, bu seriyi sürdürebilen tüm takımlar Süper Lig’e çıkar” dedi.
PLANIMIZ TUTTU Kutlu, Adana Demirspor Tesisleri’nde gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Kutlu, yeni oyuncular olmasına ve uyum sorunu yaşamalarına rağmen bu durumu en az hasarla atlattıklarını, planlarının da bu yönde olduğunu bildirdi. Fiziksel ve saha organizasyonları açısından şu an bütün takımların olduğu gibi kendilerinin de eksikleri olduğuna dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Bu eksikleri ligin gidişatında antrenmanda çalışıp sahada görüp gidereceğiz” dedi. ÖNDE BASKI İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR Oyuncuların birbirlerini tanımalarının kolay olmadığına dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Futbolda herkes önde baskı ister ancak futbol adamlarına göre, önde baskı olgusu bir takımda iki ayda gerçekleştirilebiliyor. Bazı şeyleri oturtmak kolay değil. Futbolcular birbirini tanıyacak, zamana ihtiyaç var” diye konuştu. GELECEKTE KATKILARI ARTACAK ŞÜPHEM YOK Kanat oyuncularıyla ilgili eleştirilere de cevap veren Kutlu, gelecek maçlarda takıma katkılarının artacağından şüphesi olmadığını dile getirdi. Kutlu, kadro şişkinliğine yönelik eleştirilere ise, “Ne yapacaktık biz, mecbur bu transferleri yapacaktık. Herkesin 28 kişilik kadrosu var. Oyuncular bugün kötü oynar yarın takımın en iyi oyuncusu haline gelebilir. Oyuncular üzerinden mağlubiyetlere kılıf uydurmaya çalışmadım burada da öyle olacak. Takımdaki herkes değerlidir” diye konuştu. KAZANMAYI İSTİYORLAR Son oynadıkları Hatayspor maçında oyuna giren oyuncuların hepsinin çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şöyle devam etti: “Sahadaki organizasyon sıkıntılarını biz çalışarak zaten çözüyoruz. Oyuncuların kazanma duygusu yakalamaları çok önemli. İstanbul maçından sonra sanki final kaybetmiş gibi yere yığılmaları çok önemliydi. Hatay maçında da sıkıntılar vardı, ancak inanılmaz maçı kazanmayı istediler. Çok koştular maçı kazanmamızdaki en büyük sebep budur.”
TFF 1. Lig’in iddialı takımlarından biri haline gelen Adana Demirspor, bugüne kadar oynadığı 5 karşılaşmada 10 puan toplamayı başardı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, “11 oyuncumuzun tamamı sahada yeni. Buna rağmen 10 puanımız var. Çok mu iyi, değil, çok mu kötü, değil. 5 maçta 10 puan, bu seriyi sürdürebilen tüm takımlar Süper Lig’e çıkar” dedi.

PLANIMIZ TUTTU

Kutlu, Adana Demirspor Tesisleri’nde gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Kutlu, yeni oyuncular olmasına ve uyum sorunu yaşamalarına rağmen bu durumu en az hasarla atlattıklarını, planlarının da bu yönde olduğunu bildirdi. Fiziksel ve saha organizasyonları açısından şu an bütün takımların olduğu gibi kendilerinin de eksikleri olduğuna dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Bu eksikleri ligin gidişatında antrenmanda çalışıp sahada görüp gidereceğiz” dedi.

ÖNDE BASKI İÇİN ZAMANA İHTİYAÇ VAR

Oyuncuların birbirlerini tanımalarının kolay olmadığına dikkat çeken başarılı çalıştırıcı, “Futbolda herkes önde baskı ister ancak futbol adamlarına göre, önde baskı olgusu bir takımda iki ayda gerçekleştirilebiliyor. Bazı şeyleri oturtmak kolay değil. Futbolcular birbirini tanıyacak, zamana ihtiyaç var” diye konuştu.

GELECEKTE KATKILARI ARTACAK ŞÜPHEM YOK

Kanat oyuncularıyla ilgili eleştirilere de cevap veren Kutlu, gelecek maçlarda takıma katkılarının artacağından şüphesi olmadığını dile getirdi. Kutlu, kadro şişkinliğine yönelik eleştirilere ise, “Ne yapacaktık biz, mecbur bu transferleri yapacaktık. Herkesin 28 kişilik kadrosu var. Oyuncular bugün kötü oynar yarın takımın en iyi oyuncusu haline gelebilir. Oyuncular üzerinden mağlubiyetlere kılıf uydurmaya çalışmadım burada da öyle olacak. Takımdaki herkes değerlidir” diye konuştu.

KAZANMAYI İSTİYORLAR

Son oynadıkları Hatayspor maçında oyuna giren oyuncuların hepsinin çok büyük katkı sağladığını vurgulayan Adana Demirspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, şöyle devam etti: “Sahadaki organizasyon sıkıntılarını biz çalışarak zaten çözüyoruz. Oyuncuların kazanma duygusu yakalamaları çok önemli. İstanbul maçından sonra sanki final kaybetmiş gibi yere yığılmaları çok önemliydi. Hatay maçında da sıkıntılar vardı, ancak inanılmaz maçı kazanmayı istediler. Çok koştular maçı kazanmamızdaki en büyük sebep budur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.