ZEHİR TACİRLERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON

04.04.2018 - 13:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2628+ kez okundu.
 

ZEHİR TACİRLERİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 20 adresi bastı, 42 kişi gözaltında.
    ADANA / Adana’nın üç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 42 kişi gözaltına alındı.  İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir uyuşturucu çetesine, Karataş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla; drone destekli baskınlar yaptı. Merkez Seyhan, Yüreğir ile sahil kenti Karataş ilçesinde 20 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda, evlerinde saksıda kenevir yetiştirip sattıkları ileri sürülüne zehir tacirleri yakalandı. Jandarma ekipleri, evlerinde bulunamayan şüphelilerden bazılarını ise Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın yardımıyla teknelerde ele geçirdi.   Çeşitli miktarlarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonlarda gözaltına alınan kişiler, “uyuşturucu ticareti yapmak”tan suçlanıyor. Şüphelilerin Jandarma İl Komutanlığı’ndaki işlemleri sürüyor.   Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması; uyuşturucu madde kullanımı, imal edilmesi ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar sürüyor” denildi. (EGEMEN)
Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 20 adresi bastı, 42 kişi gözaltında.

 

 
ADANA / Adana’nın üç ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 42 kişi gözaltına alındı. 

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir uyuşturucu çetesine, Karataş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla; drone destekli baskınlar yaptı. Merkez Seyhan, Yüreğir ile sahil kenti Karataş ilçesinde 20 ayrı adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda, evlerinde saksıda kenevir yetiştirip sattıkları ileri sürülüne zehir tacirleri yakalandı. Jandarma ekipleri, evlerinde bulunamayan şüphelilerden bazılarını ise Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın yardımıyla teknelerde ele geçirdi.
 
Çeşitli miktarlarda uyuşturucunun ele geçirildiği operasyonlarda gözaltına alınan kişiler, “uyuşturucu ticareti yapmak”tan suçlanıyor. Şüphelilerin Jandarma İl Komutanlığı’ndaki işlemleri sürüyor.  

Adana İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması; uyuşturucu madde kullanımı, imal edilmesi ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar sürüyor” denildi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.