ZEYDAN’A YARGIDAN TOKAT!

GÜNDEM 07.11.2017 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

ZEYDAN’A YARGIDAN TOKAT!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yargıdan tokat gibi cevap geldi.  KOVUŞTURMAYA YER YOK Seyhan Belediye Meclis Üyesi Enver Ökmen’in “Rüşvet aldı” iddiasında bulunduğu Başkan Zeydan Karalar, şikayetçi oldu. Karalar’ın Enver Ökmen hakkında hakaret ve iftira iddiasıyla yaptığı şikayete  ilgili mahkeme “kovuşturmaya yer yok” kararı verdi.  ÖKMEN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU Temmuz ayından bu yana hormonlu binalara rüşvet karşılığında izin verildiğini meclis oturumlarında defalarca dile getiren Ökmen, iddialarla ilgili Zeydan Karalar ve bazı belediye yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu.  KARALAR, “CEZA ALACAKLAR” DEMİŞTİ  Ökmen’in suç duyurusundaki iddialarının gazetemizde yer alması üzerine basın toplantısı düzenleyen Başkan Karalar, “Bana iftira atıyorlar. Hem o meclis üyesi, hem de yazan gazete hakkında şikayetçi olduk. Muhtemelen ceza alacaklar” yorumunda bulunmuştu.  ELEŞTİRİ VAR, SUÇ İSNADI YOK Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kamuoyu önünde küçük düşürüldüğü, hakaret ve iftiraya uğradığı iddiasına yargı, “Ökmen’in iddialarının eleştiri niteliğinde olduğu, suç isnadı ve hakaret içermediği” gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yargıdan tokat gibi cevap geldi. 

KOVUŞTURMAYA YER YOK
Seyhan Belediye Meclis Üyesi Enver Ökmen’in “Rüşvet aldı” iddiasında bulunduğu Başkan Zeydan Karalar, şikayetçi oldu. Karalar’ın Enver Ökmen hakkında hakaret ve iftira iddiasıyla yaptığı şikayete  ilgili mahkeme “kovuşturmaya yer yok” kararı verdi. 
ÖKMEN DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU
Temmuz ayından bu yana hormonlu binalara rüşvet karşılığında izin verildiğini meclis oturumlarında defalarca dile getiren Ökmen, iddialarla ilgili Zeydan Karalar ve bazı belediye yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulundu. 
KARALAR, “CEZA ALACAKLAR” DEMİŞTİ 
Ökmen’in suç duyurusundaki iddialarının gazetemizde yer alması üzerine basın toplantısı düzenleyen Başkan Karalar, “Bana iftira atıyorlar. Hem o meclis üyesi, hem de yazan gazete hakkında şikayetçi olduk. Muhtemelen ceza alacaklar” yorumunda bulunmuştu. 
ELEŞTİRİ VAR, SUÇ İSNADI YOK
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kamuoyu önünde küçük düşürüldüğü, hakaret ve iftiraya uğradığı iddiasına yargı, “Ökmen’in iddialarının eleştiri niteliğinde olduğu, suç isnadı ve hakaret içermediği” gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.