Zeydan Ankara’dan mutsuz döndü

GÜNDEM 02.11.2017 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1109+ kez okundu.
 

Zeydan Ankara’dan mutsuz döndü

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 14 mahalledeki delege seçiminin iptali talebiyle Ankara’ya gitti ama eli boş döndü. 14 MAHALLEDE SEÇİM İPTALİ İSTENMİŞTİ İddiaya göre, CHP’nin delege seçimlerinde tüm örgütlerine müdahale eden Karalar, kendi ilçesi Seyhan’da 14 mahallede yapılan seçimlerin iptalini istedi. Daha önce de il başkanlığı 14 mahalleye sandık konulmadığı gerekçesiyle uyarıda bulunup seçimlerin yenilenmesini istemişti.  İL BAŞKANLIĞINDA KIZILCA KIYAMET KOPTU  Kulislerde konuşulan iddialara göre, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu,  Seyhan ilçe delegelerinin listesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Kolcu, kongre tarihini 10 Aralık olarak belirleyince ise il başkanlığında kızılca kıyamet koptu. Yaşananlar üzerine Zeydan Karalar harekete geçti.  TEKİN BİNGÖL, “ARANIZDA ANLAŞIN” DEDİ  İddiaya göre, Karalar, Abeydullah Kolcu’nun bu hareketine oldukça sinirlendi. Karalar, hemen Ankara’ya gitti ama seçimleri iptal ettiremedi.  Bunun üzerine İl Başkanı Ayhan Barut, örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü aradı. Bingöl’ün ise Barut’a  “Aranızda anlaşın. Anlaşamazsanız olayı bana havale edin” dediği öne sürüldü.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 14 mahalledeki delege seçiminin iptali talebiyle Ankara’ya gitti ama eli boş döndü.

14 MAHALLEDE SEÇİM İPTALİ İSTENMİŞTİ
İddiaya göre, CHP’nin delege seçimlerinde tüm örgütlerine müdahale eden Karalar, kendi ilçesi Seyhan’da 14 mahallede yapılan seçimlerin iptalini istedi. Daha önce de il başkanlığı 14 mahalleye sandık konulmadığı gerekçesiyle uyarıda bulunup seçimlerin yenilenmesini istemişti. 
İL BAŞKANLIĞINDA KIZILCA KIYAMET KOPTU 
Kulislerde konuşulan iddialara göre, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu,  Seyhan ilçe delegelerinin listesini İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Kolcu, kongre tarihini 10 Aralık olarak belirleyince ise il başkanlığında kızılca kıyamet koptu. Yaşananlar üzerine Zeydan Karalar harekete geçti. 
TEKİN BİNGÖL, “ARANIZDA ANLAŞIN” DEDİ 
İddiaya göre, Karalar, Abeydullah Kolcu’nun bu hareketine oldukça sinirlendi. Karalar, hemen Ankara’ya gitti ama seçimleri iptal ettiremedi.  Bunun üzerine İl Başkanı Ayhan Barut, örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ü aradı. Bingöl’ün ise Barut’a  “Aranızda anlaşın. Anlaşamazsanız olayı bana havale edin” dediği öne sürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.