ZEYDAN GİDERAYAK KADROLAŞMA YAPTI

GÜNDEM 05.03.2019 - 17:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1965+ kez okundu.
 

ZEYDAN GİDERAYAK KADROLAŞMA YAPTI

Seyhan Belediye Meclisi’nde geçtiğimiz ay reddedilen 6 mimar alımı kadrosu, yeniden meclise getirildi.
MECLİS ÜYELERİ SALONU TERKETTİ CHP ve HDP’li meclis üyelerinin desteğiyle kadro alımı meclisten geçince AK Parti ve MHP’li üyeler salonu terketti. AK Parti Sözcüsü Yalçın Limoncu, “Şubat ayında 6 mimar alımı meclise getirildiğinde seçime kısa bir süre kala böyle bir kadro verilmesinin doğru olmadığını, yeni seçilecek belediye başkanının kendi çalışacağı ekibi seçmesi gerektiğini söyleyip itiraz ettik. Bu talep mecliste reddedilmişti ama aynı konuyu tekrar meclise getirip HDP desteği ile kabul ettirdiler” dedi. RADDEDİLEN MADDEYİ YENİDEN MECLİSE GETİRMEK AHLAKİ DEĞİL AK Partili Limoncu, “Geçtiğimiz ay, meclis, Yusuf Akıncı başkanlığında toplanmıştı ve kadro maddesi reddedilmişti. Son toplantıda ise meclisin reddettiği bir maddeyi tekrar meclise getirmenin etik olmadığını söyledik.  Apar topar oylama yaptılar. Buna itiraz ettik. ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla bu madde CHP ve HDP  desteği ile kabul edildi” diye konuştu. Gidereyak kadro alımıyla ilgili maddenin yeniden meclise getirilip kabul edilmesi üzerine AK Parti ve MHP’li üyeler salonu terketti. KOZAN BELEDİYESİ’NE YARDIM MADDESİ Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan meclisten mimar kadroları geçirildi. Seyhan Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantısında ise Kozan Belediyesi'ne mazot ve araç gereç yardımı meclise getirilmişti.  Meclis üyeleri,Valilik, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü,  Karayolları, DSİ ve AFAD il müdürlüğü varken mazot, araç ve gereç yardımına gerek olmadığını belirterek ilgili maddeyi reddetmişti.
Seyhan Belediye Meclisi’nde geçtiğimiz ay reddedilen 6 mimar alımı kadrosu, yeniden meclise getirildi.

MECLİS ÜYELERİ SALONU TERKETTİ

CHP ve HDP’li meclis üyelerinin desteğiyle kadro alımı meclisten geçince AK Parti ve MHP’li üyeler salonu terketti. AK Parti Sözcüsü Yalçın Limoncu, “Şubat ayında 6 mimar alımı meclise getirildiğinde seçime kısa bir süre kala böyle bir kadro verilmesinin doğru olmadığını, yeni seçilecek belediye başkanının kendi çalışacağı ekibi seçmesi gerektiğini söyleyip itiraz ettik. Bu talep mecliste reddedilmişti ama aynı konuyu tekrar meclise getirip HDP desteği ile kabul ettirdiler” dedi.

RADDEDİLEN MADDEYİ YENİDEN

MECLİSE GETİRMEK AHLAKİ DEĞİL

AK Partili Limoncu, “Geçtiğimiz ay, meclis, Yusuf Akıncı başkanlığında toplanmıştı ve kadro maddesi reddedilmişti. Son toplantıda ise meclisin reddettiği bir maddeyi tekrar meclise getirmenin etik olmadığını söyledik.  Apar topar oylama yaptılar. Buna itiraz ettik. ‘Ben yaptım oldu’ mantığıyla bu madde CHP ve HDP  desteği ile kabul edildi” diye konuştu. Gidereyak kadro alımıyla ilgili maddenin yeniden meclise getirilip kabul edilmesi üzerine AK Parti ve MHP’li üyeler salonu terketti.

KOZAN BELEDİYESİ’NE YARDIM MADDESİ

Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan meclisten mimar kadroları geçirildi. Seyhan Belediyesi’nin Şubat ayı meclis toplantısında ise Kozan Belediyesi'ne mazot ve araç gereç yardımı meclise getirilmişti.  Meclis üyeleri,Valilik, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü,  Karayolları, DSİ ve AFAD il müdürlüğü varken mazot, araç ve gereç yardımına gerek olmadığını belirterek ilgili maddeyi reddetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.