Zeydan, il başkanını gözden çıkardı

SİYASET 20.10.2017 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2358+ kez okundu.
 

Zeydan, il başkanını gözden çıkardı

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nde bazı yöneticiler saf değiştirdi. Bazı yöneticiler, İl Başkanı Ayhan Barut’un karşısına aday çıkarmaya hazırlanırken Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Karaaslan ise görevinden istifa etti.  “İLK KONGREDE GÖREVİ BIRAKACAK” Örgütlerin tamamına yakınını ele geçiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yakın çevresine, “Barut, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olacak. Genel Başkanımızın ‘belediye başkanlığı düşünenler örgütlere aday olmasın’ talimatı var. Bu nedenle Ayhan bey ilk kongrede görevi bırakacak” dediği de iddialar arasında.  “ZEYDAN, TEK ADAMLIĞA OYNUYOR” İddialara göre, Zeydan Karalar, tek adamlığa oynuyor. Karalar ile ters düşen Yüksel Erdoğan, örgütlere müdahale edildiği gerekçesiyle Çukurova İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederken şimdi  sıra Ayhan Barut’a geldi. Zeydan Karalar, İl Başkanı Ayhan Barut’u da gözden çıkardı.  “BARUT’UN YERİNE BULUT MU GELECEK?” Bu arada bazı ilçe başkanları ile yöneticiler ve meclis üyeleri ise, buluştukları bir yemekte eski il başkanlarından Burhanettin Bulut’a yeniden aynı görevi teklif etti. Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ile bazı yöneticiler Bulut’u destekleme kararı aldı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü’nde bazı yöneticiler saf değiştirdi. Bazı yöneticiler, İl Başkanı Ayhan Barut’un karşısına aday çıkarmaya hazırlanırken Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Karaaslan ise görevinden istifa etti. 
“İLK KONGREDE GÖREVİ BIRAKACAK”
Örgütlerin tamamına yakınını ele geçiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın yakın çevresine, “Barut, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olacak. Genel Başkanımızın ‘belediye başkanlığı düşünenler örgütlere aday olmasın’ talimatı var. Bu nedenle Ayhan bey ilk kongrede görevi bırakacak” dediği de iddialar arasında. 
“ZEYDAN, TEK ADAMLIĞA OYNUYOR”
İddialara göre, Zeydan Karalar, tek adamlığa oynuyor. Karalar ile ters düşen Yüksel Erdoğan, örgütlere müdahale edildiği gerekçesiyle Çukurova İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederken şimdi  sıra Ayhan Barut’a geldi. Zeydan Karalar, İl Başkanı Ayhan Barut’u da gözden çıkardı. 
“BARUT’UN YERİNE BULUT MU GELECEK?”
Bu arada bazı ilçe başkanları ile yöneticiler ve meclis üyeleri ise, buluştukları bir yemekte eski il başkanlarından Burhanettin Bulut’a yeniden aynı görevi teklif etti. Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar, Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve Sarıçam İlçe Başkanı Celal Güven ile bazı yöneticiler Bulut’u destekleme kararı aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.