ZEYDAN İNKÂR ETTİ!

SİYASET 22.09.2017 - 15:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2114+ kez okundu.
 

ZEYDAN İNKÂR ETTİ!

  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatına rağmen delege seçimlerine müdahale ettiğini itiraf eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu partinin geleceği genel başkanın iki dudağı arasında değildir" sözlerini ise yalanladı. KARALAMA KAMPANYASIYMIŞ! Katıldığı bir radyo programında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında söylediği belirtilen ve gazete haberinde yer alan sözlerini inkâr eden Başkan Karalar, bunun bir karalama kampanyası olduğunu ileri sürdü. DOĞRU BİLDİĞİNİ YAPIYORMUŞ Bir gazete ile bazı haber portallarında yer alan haberin yanlış anlamadan kaynaklandığını kaydeden ve düzeltilmesini talep ettiğini anlatan Karalar, delege seçimlerinde partinin imkânlarını kullanmadığını ancak doğru bildiğini yaptığını söyledi. TEPKİ NEDENİYLE İSTİFALAR OLDU Zeydan Karalar’ın delege seçimlerine müdahalesi gerekçesiyle Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ile birlikte Çukurova İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri de istifa etmişti. AYRIŞTIRMAKLA SUÇLANIYOR Başkan Karalar, parti tabanında delege seçimlerine müdahale ettiği, delege ağalarına iş sözü verdiği, belediye imkânlarını kullandığı ve partililer arasında ayrışma yaratmakla suçlanıyor. BAŞKA KONUYU DA İNKÂR ETTİ Başkan Karalar daha önce de Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, bir meclis üyesi için, “Adam, 500 bin lira para harcadım, bu parayı çıkarmam lazım diyor” ifadelerini kullanmış ancak konu kendisine Seyhan Belediye Meclisi’nde sorulunca inkâr etmişti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatına rağmen delege seçimlerine müdahale ettiğini itiraf eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Bu partinin geleceği genel başkanın iki dudağı arasında değildir" sözlerini ise yalanladı.

KARALAMA KAMPANYASIYMIŞ!

Katıldığı bir radyo programında, CHP Lideri Kılıçdaroğlu hakkında söylediği belirtilen ve gazete haberinde yer alan sözlerini inkâr eden Başkan Karalar, bunun bir karalama kampanyası olduğunu ileri sürdü.

DOĞRU BİLDİĞİNİ YAPIYORMUŞ

Bir gazete ile bazı haber portallarında yer alan haberin yanlış anlamadan kaynaklandığını kaydeden ve düzeltilmesini talep ettiğini anlatan Karalar, delege seçimlerinde partinin imkânlarını kullanmadığını ancak doğru bildiğini yaptığını söyledi.

TEPKİ NEDENİYLE İSTİFALAR OLDU

Zeydan Karalar’ın delege seçimlerine müdahalesi gerekçesiyle Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan ile birlikte Çukurova İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri de istifa etmişti.

AYRIŞTIRMAKLA SUÇLANIYOR

Başkan Karalar, parti tabanında delege seçimlerine müdahale ettiği, delege ağalarına iş sözü verdiği, belediye imkânlarını kullandığı ve partililer arasında ayrışma yaratmakla suçlanıyor.

BAŞKA KONUYU DA İNKÂR ETTİ

Başkan Karalar daha önce de Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, bir meclis üyesi için, “Adam, 500 bin lira para harcadım, bu parayı çıkarmam lazım diyor” ifadelerini kullanmış ancak konu kendisine Seyhan Belediye Meclisi’nde sorulunca inkâr etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.